Cele patru mari personalități din sportul românesc se implică în continuare în lupta cu pandemia de coronavirus și au decis să doneze obiecte personale pentru a strânge bani pentru achiziționarea un Camion medical mobil de Terapie Intensivă pentru toată Moldova. Obiectele donate de marii sportivi au fost deja scoase la licitație, iar anunțul a fost făcut de omul de afaceri, Ștefan Mandache, pe pagina personală de Facebook.
”Mi se pare absolut ireal ce se întâmplă: galaxia celor mai mari sportivi români ai tuturor timpurilor luminează Bucovina. Legende ale României, la care m-am holbat cu admirație absolută toată copilăria mea, și care au bucurat sufletele a milioane de români, au donat pentru campania noastră 1cm.ro, obiecte personale de mare însemnătate. Banii pe care îi obținem din licitații, se duc către achiziționarea unui Camion medical mobil de Terapie intensivă pentru toată Moldova!
1. Minge semnată de Gică Hagi
Romanian Liga I
Unul dintre cei mai buni străini din Liga 1 ar putea ajunge să joace în naționala României
12/01/2022 LA 15:24
2. Mănușile de box ale campionului mondial, Mihai Leu
3. Geacă din TINEREȚILE lui Ilie Năstase cu semnătură
4. Șapca Laviniei Milosovici (cea mai valoroasă campioană olimpică a anilor 90. A obținut ultimul 10 din istoria gimnasticii)
5. Tricoul semnat de Hagi, Ianis și Gică Popescu se licitează deja, a ajuns la 3100 euro, dar se licitează în continuare până sâmbătă seara.
Licitația se încheie până sâmbătă 23:59 și se desfășoară în commentul acestei postări Mulțumesc Alina Alina Balatchi, Emilian Balaban, Romanian Women in UK, că ne-ați ajutat cu mingea regelui!”, a anunțat Ștefan Mandachi pe pagina de Facebook.

Gică Hagi, donație pentru Spitalul Militar din Constanța

Într-o perioadă de criză, în care solidaritatea este indispensabilă în lupta împotriva coronavirus, FC Viitorul Constanța se alătură celor care încearcă să ofere ajutor pentru depășirea cât mai rapidă a situației actuale. În acest sens, clubul nostru a donat în aceste zile mai multe echipamente medicale de protecție. Acestea au fost predate la centrul de recoltare de la Spitalul Militar Constanța, care le va distribui către Spitalul Militar Mobil din Constanța, amplasat pe vechiul stadion Portul, unde cadrele medicale luptă pentru vindecarea celor cu COVID-19. FC Viitorul Constanța a donat echipamente medicale de protecție constând din viziere de uz profesional și combinezoane pentru medici, extrem de necesare pentru combaterea acestui virus – Comunicatul clubului FC Viitorul
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
#BuniȘiRăi | Radiografia etapelor 19, 20 și 21 din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
21/12/2021 LA 10:02
Romanian Liga I
Dinamo, învinsă și în ultimul meci din 2021! Betancor, gol și assist în Ștefan cel Mare
20/12/2021 LA 20:24