Gică Hagi consideră că toate discuțiile din jurul mijlocașului lui Rangers îl vor transforma într-un fotbalist mai bun. În același timp, Gică i-a atras atenția lui Ianis că "talentul nu este îndeajuns", ci trebuie să muncească în continuare pentru visul său.
Lumea are așteptări mari de la Ianis datorită numelui uriaș pe care îl poartă pe tricou, atât la Rangers, cât și la națională. Din acest motiv, atunci când tânărul jucător nu se ridică la cel mai înalt nivel, criticile încep să sară din toate direcțiile.

Sfatul lui Gică Hagi pentru Ianis: "Criticile îl vor face mai bun"

Liga Națiunilor UEFA
Mancini, uluit de ce au făcut fanii maghiari la începutul partidei Ungaria - Italia! "Vă mulțumim"
ACUM 14 MINUTE
"Regele" a dezvăluit că fiul său poate rezista presiunii din jurul său, iar talentul și munca depusă îl vor ajuta în viitor.
"Nu e îndeajuns talentul. Ianis trebuie să aibă ambiţia să devină mai bun în fiecare zi. Şi al doilea sfat pentru el e că tot ce se scrie, tot ce se spune îl va face pe el mai bun.
Nu poate să zică toată lumea numai de bine. Trebuie să vină şi criticile, ele te trezesc, te echilibrează. Iar Ianis duce la presiune. El e conştient că duce un nume mare în spate. E un jucător căruia îi place să se antreneze, iar asta e fundamental.", a spus Gică Hagi, pentru pagina de facebook Sports Festival.
Ianis Hagi a fost transferat de Rangers de la Genk iarna trecută și a impresionat la formația pregătită de Steven Gerrard. Mijlocașul român a devenit titular la trupa scoțiană, iar prestațiile sale au fost, în cea mai mare parte, consistente.
Ianis a marcat 4 goluri și a oferit 2 pase decisive în cele 19 apariții oficiale pentru Rangers. În prezent, Ianis Hagi este cotat la 4,5 milioane de euro de transfermarkt.com.
Spectacolul din Premier League se întoarce! Acesta este programul meciurilor din prima etapă care vor fi transmise pe Eurosport 1:

Etapa 1, Premier League 2020-2021

Liga Națiunilor UEFA
Selecționerul Bosniei, surprins că România a retrogradat în Liga C: "E o surpriză"
ACUM O ORĂ
Fotbal
Ce șanse avem să ajungem la Euro 2024!? Cum arată grupa ideală și în ce grupă am avea șanse "0"
ACUM O ORĂ