Gică Hagi, patronul celor de la Viitorul Constanța, le-a răspuns celor care îl critică pe fiul său Ianis Hagi, dar și pe alti membri ai generației Under 21. Într-un interviu pe care l-a acordat în urmă cu câteva zile pentru Gazeta Sporturilor, Hagi a spus că, în opinia sa, pe jucătorii tineri se pune acum o foarte mare presiune, mai ales pe cei de la naționala Under 21 și că nu este normal acest lucru.
"Când vorbim de jucătorii români de 20, 21 sau 22 de ani, de toți jucătorii românii, rugămintea mea este, dacă se poate, să aveți mai multă răbdare. Toți! Și să-i judecăm mai exigent și mai direct pe cei care sunt mai în vârstă. Ei trebuie să aibă presiunea, să joace sută la sută, să fie la echipe mari, să joace la echipe mari, să fie lideri, să joace titulari! Echipa națională are nevoie de jucători care să ducă toată presiunea la nivelul cel mai mare. European. Nu acești copii de la Under 21. S-a ajuns să se vorbească despre ei… Și impresia mea e că lor li se cere mai mult, dar este o mare greșeală! Din toate punctele de vedere. Unde trebuie creată presiune? Presiunea trebuie creată și trebuie avută exigență cu jucătorul de peste 27 de ani, la jucătorul de experiență!", a spus Hagi pentru Gazeta Sporturilor.

CE URMEAZĂ PENTRU IANIS HAGI LA RANGERS

Romanian Liga I
CFR Cluj are un nou obiectiv după calificarea în sferturile Cupei României! Anunțul lui Dan Petrescu
ACUM 17 ORE
Pentru echipa lui Ianis Hagi urmează partida în deplasarea de la St. Mirren, de miercuri, iar Ibrox News face deja predicții despre locul în primul 11 pentru român. Antrenorul Steven Gerrard a spus că se gândește să facă anumite modificări în echipa de start. "Își va păstra Hagi locul în echipă, fiind în formă?", scrie sursa citată, care aduce în prim-plan ultimele meciuri foarte bune făcute de român, în campionat și în Europa League, cu goluri și pasă de gol.
În timp ce Gerrard are destule opțiuni pe banca de rezerve, "Hagi va spera că nu se numără printre cei care vor fi odihniți pentru meciul de miercuri, iar în schimb i se va oferi șansa de a continua cu forma pe care o are, și să-i arate lui Gerrard că nu trebuie să se avânte pe piața transferurilor în ianuarie pentru a-și întări atacul", transmite Ibrox News.
Fotbal
Noul nume pe banca tehnică la Rangers. Acesta a mai lucrat cu Ianis Hagi în trecut
28/11/2022 LA 09:34
Scottish Premiership
Un fost secund al lui Gerrard, favorit să-l antreneze pe Ianis Hagi! Anunțul presei din Scoția
23/11/2022 LA 15:00