Ianis a adus cu el pe Ibrox și jocul său tehnic, reușind să trimită multe pase inteligente și șuturi periculoase. Steven Gerrard a fost cel care și-a dorit enorm să-l aducă pe Ianis la Rangers. Managerul formației din Glasgow a avut încredere în calitățile mijlocașului român, iar acesta nu a dezamăgit. Internaționalul român a înscris la primul său meci ca titular, apoi a calificat-o pe Rangers în optimile Europa League, după două goluri și un assist în "dubla" din 16-imi, contra celor de la Braga.
Într-un interviu oferit pentru Corriere dello Sport, Gică Hagi a vorbit despre ultima perioadă petrecută de Ianis în fotbalul european. Caracterizat de jurnaliștii italieni drept "legendarul decar de la Barcelona și Real Madrid", Hagi a dezvăluit discuția pe care a avut-o cu Gerrard, din perspectiva jocului lui Ianis:
Fiul meu este un jucător extrem de talentat, un adevărat număr 10 care poate face totul pe teren. Perioada petrecută la Fiorentina i-a rămas în suflet. Experiența de acolo l-a dus, apoi, la Genk. Acum, Gerrard își dorește să-l oprească la Rangers și mi-a spus personal că Ianis reușește lucruri excepționale la echipă. Ianis poate să devină un decar de top, sunt 100% sigur. Nu fuge de provocările mari și îi place să facă diferența în meciurile importante. | Gică Hagi
Fotbal
Dan Petrescu, explicații pentru eșecul din Cupa României: "Cei care fac tragerea să se gândească"
ACUM 6 ORE

Ianis, debut excelent la Rangers

În cele 12 apariții pentru Rangers în toate competițiile, Hagi Jr. a marcat 3 goluri și a oferit 2 assist-uri, reușind să creeze multe faze periculoase.
Momentan nu se știe unde va juca Ianis începând din sezonul viitor. Rangers trebuie să achite suma de 5 milioane de euro pentru a-l cumpăra definitiv, însă decizia finală a scoțienilor va depinde de alegerea lui Steven Gerrard, despre care s-a vorbit că ar putea pleca de pe Ibrox.
Lazio, Sevilla și Ludogorets sunt cluburile despre care s-a zvonit, în presa internațională, că ar fi interesate de Ianis.
https://i.eurosport.com/2020/05/13/2818312.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
CFR Cluj, OUT în "16-imile" Cupei României! CSU Craiova merge în optimi! Rezultatele zilei
ACUM 7 ORE
Premier League
"E în ADN-ul echipei mele!" Tuchel, avertisment pentru Guardiola înainte de Chelsea – Man City
ACUM 9 ORE