Glasgow Rangers a oficializat împrumutul lui Ianis mai devreme, iar Steven Gerrard a oferit prima declarație despre mijlocașul român:
"L-am urmărit foarte mult timp pe Ianis până să reușim transferul său. Este clar că are foarte multă calitate și cu siguranță va face diferența în tricoul lui Rangers.", a spus Gerrard despre noul său jucător Ianis Hagi.
În cazul în care Ianis va fi cumpărat definitiv de Rangers la finalul sezonului curent, Viitorul Constanța, echipa lui Gică Hagi, va încasa 20% din suma de transfer plătită de scoțieni către Genk. Așadar, Viitorul, echipa care l-a lansat în Europa pe mijlocașul român, ar urma să încaseze 1 milion de euro dacă Ianis va fi oprit permanent la formația pregătită de Steven Gerrard.
Romanian Liga I
Unul dintre cei mai buni străini din Liga 1 ar putea ajunge să joace în naționala României
12/01/2022 LA 15:24

Ianis Hagi, primul antrenament la Rangers

"Hagi is here!" (Hagi este aici!) au titrat oficialii lui Rangers, după anunțul făcut astăzi de club.
"L-am urmărit foarte mult timp pe Ianis până să reușim transferul său. Este clar că are foarte multă calitate și cu siguranță va face diferența în tricoul lui Rangers.", a spus Gerrard despre noul său jucător Ianis Hagi.
După ce a fost primit minunat la noua sa echipă, Hagi Jr. a început primul său antrenament alături de Rangers.

Ianis Hagi, lăudat de presa din Marea Britanie

Transferul lui Ianis a intrat și în atenția presei internaționale, la puțin timp după ce mijlocașul român a ajuns la Glasgow pentru a finaliza mutarea. Jurnaliștii BBC l-au descris pe Ianis ca fiul unei mari legende a fotbalului românesc: Gică Hagi, care a impresionat la cele două cluburi gigantice din Spania, Barcelona și Real Madrid.
"Ianis este fiul de 21 de ani al lui Gică Hagi, fostul mare jucător al Barcelonei și al lui Real Madrid, cunoscut drept cel mai bun fotbalist din istoria României. Antrenorul Steven Gerrard a fost ocupat să-și definitiveze echipa în această lună. Ianis Hagi a venit în Scoția joi pentru a concretiza transferul care va avea loc vineri.", au scris cei de la BBC.
Cele mai tari transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS, disponibil pe pagina de Facebook a Eurosport, în fiecare luni și vineri de la 18:00.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Romanian Liga I
#BuniȘiRăi | Radiografia etapelor 19, 20 și 21 din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
21/12/2021 LA 10:02
Romanian Liga I
Dinamo, învinsă și în ultimul meci din 2021! Betancor, gol și assist în Ștefan cel Mare
20/12/2021 LA 20:24