Gheorghe Hagi colaborează cu EA Sports pentru Featured Squad Battles în FIFA 21. Astfel, fostul mare fotbalist devine primul român prezentat în acest mod de joc din istoria francizei de jocuri video FIFA.
Selecționata virtuală a lui Gică Hagi se numește "Luceafărul" și este disponibilă pentru toți jucătorii FIFA 21 timp de o săptămână, până pe 13 iunie, ca Featured Squad Battle în cadrul Squad Battles din FIFA 21 Ultimate Team.
Echipa lui Hagi este antrenată de Mircea Lucescu, iar în primul 11 se regăsesc Manuel Neuer în poartă, fundașii Trent Alexander-Arnold, Virgil Van Dijk, Sergio Ramos și Jordi Alba, mijlocașii Sergio Busquets, Luka Modric și Kevin De Bruyne și atacanții Lionel Messi, Cristiano Ronaldo și Neymar. Pe lista rezervelor, Gică Hagi i-a inclus, printre alții, pe Kylian Mbappe, Mohamed Salah și Robert Lewandowski.
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards, LIVE VIDEO! Un nou duel Messi - Lewandowski
ACUM 6 ORE

Echipa lui Gică Hagi în FIFA 21 Ultimate Team Squad Battles,

Credit imagine: facebook

Potrivit unui comunicat de presă emis de EA Sports, Hagi a declarat că i-a fost greu să alcătuiască lotul.
"Este un moment de mare însemnătate să fiu primul român care creează o selecționată pentru jocul FIFA 21 Ultimate Team și recunosc că nu a fost ușor să o alcătuiesc. Sper că jucătorii FIFA 21 vor fi bucuroși să înfrunte echipa Luceafărul și să dea tot ce pot în fața acesteia", a spus Gheorghe Hagi.
Selecționatele Featured Squad Battle sunt echipe virtuale create de unele dintre cele mai cunoscute vedete din sport și divertisment la nivel global, disponibile jucătorilor în competiția săptămânală Squad Battles, unde jucătorii pot obține puncte și pot câștiga recompense și Battle Points, în funcție de performanța lor din fiecare săptămână.

FIFA 21, fără VAR

FIFA 21 a fost lansat pe 9 octombrie 2020, având incluse noi moduri de celebrări după gol. Printre ele, se află și modalitatea de a sărbători a lui Erling Haaland, denumită "Peace", în care jucătorul se așează în poziție de yoga, dar și "The Cry Baby", celebrare în care fotbaliștii apar în prim-plan, în fața camerei, și se prefac că încep să plângă.
În schimb, FIFA 21 nu a introdus arbitrajul video și nu a adoptat nici restricțiile cauzate de pandemia de coronavirus, păstrând stadioanele virtuale pline.
"În fiecare an, încercăm să-i facem pe fanii jocului să aibă parte de cele mai autentice experiențe cu putință, însă ne asigurăm, de asemenea, că producem cea mai bună și pură versiune a fotbalului. Pentru noi asta înseamnă prezența fanilor pe stadioane, în viziunea noastră despre asta este sportul. Ne dorim atmosferă, vrem ca fanii jocului să experimenteze asta, măcar virtual", a spus producătorul de linie, Ionel Stănescu.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
IERI LA 12:53
Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
15/01/2022 LA 10:58