23 de meciuri și doar victorii cu echipe din lumea a treia a fotbalului. Contra își termină contractul și aventura la națională în Spania. Având în vedere că are familia la Madrid ar putea rămîne acolo și nu plânge nimeni după el ca selecționer. Jocul a lăsat de dorit, iar rezultatele sunt cel mult la nivelul obșinut cu neamțul Daum. Acum, mingea este în curtea FRF.

Gică Hagi, omul reconstrucțiilor

Filozofia lui Gică Hagi este de a pune în valoare jucători tineri, ascultători și dornici de performanță. Așa a reușit să construiască din nimic la Ovidiu o echipă care a cucerit un titlu, o Cupă și respectul românilor.
Europa League
Gică Hagi, spectator de lux la finala Europa League! Ce a făcut după ce a ajuns la Sevilla
17/05/2022 LA 16:31
Hagi are o mare avantaj. 9 din cei 25 de jucători convocați de Contra pentru aceste meciuri cu Suedia și Spania au crescut la Academie sau au jucat în diferite perioade la Viitorul. Astfel, Benzar, Toșca, Ianis Hagi, Răzvan Marin, Tudor Băluță, Cicâldău, Mitriță, Florinel Coman sau Alibec vor știi exact la ce să se aștepte când vin la națională.
Hagi are o gândire ofensivă, iar echipele sale nu au stat la cutie pentru a juca la mica ciupeală așa cum a ordonat Contra la meciurile cu echiperle grele ale grupei de calificare la Euro 2020.
https://i.eurosport.com/2019/10/23/2701452.jpg
Hagi mizează pe tineri, iar asta a fost forța României în ultimul an. Rezultatele obținute de Rădoi cu naționala de tineret Europeanul din vară au dus mai departe pasiunea fanilor și încrederea că putem avea o echipă puternică în viitor.
Pentru Hagi revenirea la națională după aproape 20 de ani ar însemna și un prilej de revanșă. Slovenia este încă un coșmar pentru cariera lui Hagi!

Dan Petrescu, pragmatism și rezultate

CFR Cluj este o echipă croită după stilul lui Dan Petrescu. Cariera lui Petrescu ca antrenor este dominată de acest spirit pragmatic în care nu contează jocul, ci rezultatul. Iar trofeele îi dau dreptate. Cu Urziceniul a luat titlul, la Târgu Mureș a adus Supercupa și a transformat-o pe CFR Cluj într-o echipă cinică și învingătoare.
Dan Petrescu va miza mai mult pe experiență. Este punctul forte pe care l-a utilizat cu succes la Cluj. Jucătorii trebuie să reziste unor momente stresante și să fie căliți pentru marile bătălii. Atfel, Petrescu nu-i aruncă în luptă!
Fotbal economicos. Dan Petrescu a spus mereu că nu crede în fotbalul spectacol. El se închină la zeul REZULTAT și atăt. Restul i se par floricele neimportante care la final nu aduc puncte. Eficiența diabolică afișată uneori de CFR Cluj îi dă dreptate, dar rămâne de văzut dacă acest stil poate scoate naționala la lumină. Contra a încercat la fel și nu a putut să livreze punctele de care aveam nevoie pentru a sta liniștiți la tragerea la sorți de la Euro 2020, care va avea loc la București.
Petrescu a avut o clauză de reziliere la CFR Cluj, dar calificarea în grupele Europa League i-a anulat această problemă în negocierile cu FRF.
https://i.eurosport.com/2019/11/07/2712421.jpg
Contra este istorie la națională, iar următorul selecționer va avea în mână viitorul unei echipe pline de talente încă fără strălucire și responsabilitatea unei reveniri la Campionatul Mondial după 24 de ani. Nu cred în variantele Olăroiu sau Răzvan Lucescu (cel puțin deocamdată), iar Rădoi a spus că nu este pregătit. Deci, Hagi sau Petrescu?
Romanian Liga I
Un club din play-off-ul Ligii 1 nu a primit licență pentru cupele europene! "Următorul pas e TAS!"
11/05/2022 LA 14:28
Romanian Liga I
CFR Cluj, o nouă victorie cu 1-0 în play-off-ul Ligii 1! Victoria cu Farul pune presiune pe FCSB
01/05/2022 LA 20:25