"Regele" a explicat decizia, spunând că va rămâne în cadrul Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, unde alături de directorul tehnic va coordona conceptul tehnic al Centrului de copii și juniori.
Gică Popescu, președintele de la Viitorul Constanța, a oferit o reacție "la cald", în care a dezvăluit că Hagi a luat decizia în urmă cu câteva săptămâni. Întrebat despre planurile de viitor ale "Regelui", Popescu a recunoscut că momentan n-a primit vreo ofertă. Totuși, președintele Viitorului este sigur că Hagi va reveni în fotbal:
"Gică nu poate sta departe de fotbal. Astăzi nu are vreo ofertă. Este pur și simplu o decizie pe care a luat-o.
Romanian Liga 2
Veste proastă pentru Dinamo! Nicolae Badea se retrage din programul DDB
ACUM 8 ORE
Sunt 10 ani de când Gică a inițiat acest proiect. Echipa a intrat în prima ligă, apoi a ales să vină pe bancă. A reușit o perioadă excelentă, cu 3 trofee. După mult stres și planificări, are și el nevoie de odihnă. Se gândește de mult timp la acest lucru. A luat decizia în urmă cu câteva săptămâni.
Se simțea obosit, dar mai multe detalii va oferi el. El a mai zis la conferințele de presă că va sosi un moment în care va face un pas înapoi. Este o pierdere pentru fotbalul nostru. A dat mulți jucători pentru națională. Va trebui să ne obișnuim fără el. Îi vom simți lipsa, mai ales suporterii.", a spus Gică Popescu, pentru Telekom Sport.

Gică Hagi și-a dat demisia de pe banca Viitorului, după 6 ani

Gică Hagi și-a anunțat retragerea din funcția de manager al echipei înființate de el în 2009. "Regele" a pregătit prima echipă a constănțenilor începând cu 2014, cucerind 3 trofee: titlu în Liga 1 (2016/2017), Cupa României (2018/2019) și Supercupa României (2019).
În perioada 2014-2020, Hagi a pregătit-o pe Viitorul în 244 de meciuri, înregistrând 112 victorii, 53 de egaluri și 79 de înfrângeri.
"Astăzi, 2 august 2020, am decis să mă retrag din funcția de manager al echipei de seniori FC Viitorul Constanța, de pregătirea căreia m-am ocupat în perioada septembrie 2014 - 01 august 2020 și alături de care am trăit, pe banca tehnică, cele mai frumoase momente din această carieră prin câștigarea campionatului României, a Cupei României și Supercupei României.
Voi rămâne în continuare în cadrul Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, unde alături de directorul tehnic voi coordona conceptul tehnic al Centrului de copii și juniori.
Împreună cu președintele clubului va trebui să găsim în zilele următoare un nou manager tehnic pentru FC Viitorul Constanța, pentru ca acesta să aibă timpul necesar de a-și cunoaște echipa, jucătorii, până la începerea noului sezon al Ligii 1.", se arată în comunicatul emis de Viitorul.
Premier League
Todd Boehly vrea să cumpere și un club din Portugalia! Care este planul noului patron de la Chelsea
ACUM 10 ORE
Liga Națiunilor UEFA
Rădoi îl susține pe Edi Iordănescu la națională, după ce România a retrogradat în Liga Naţiunilor
ACUM 11 ORE