Împrumutat de Genk în Scoția pentru a doua jumătate a sezonului, Ianis Hagi i-a impresionat pe cei de la Glasgow Rangers iar aceștia sunt hotărâți să activeze clauza de cumpărare definitivă.
Gică Popescu, președintele celor de la Viitorul, este convins că mutarea va avea loc, singurul semn de întrebare fiind legat de suma de transfer. Pandemia de COVID-19 provoacă probleme financiare cluburilor.
Probabil se vor renegocia anumiți termeni contractuali între cele două cluburi, dar eu sunt convins că se va face acest transfer. Rangers și-l dorește foarte, foarte mult. Această nenorocire care s-a abătut asupra Planetei influențează financiar. Aici nu se pune problema de decizie tehnică. Decizia tehnică a fost luată
Scottish Premiership
Prima echipă care începe negocierile pentru Ianis Hagi! Unde este dorit din această iarnă
ACUM 18 ORE

Ianis vrea să rămână la Rangers

Mai mult, Gică Popescu spune că Rangers este și prima opțiune pentru Ianis Hagi. În ultima vreme s-a vorbit despre interesul altor cluburi precum Lazio și Ludogoreț.
Ianis își dorește foarte mult să rămână la Glasgow, pentru că s-a acomodat foarte bine, este foarte apreciat, are o chimie foarte bună cu antrenorul, cu colegii, managementul echipei. A început și a jucat foarte bine în aceste meciuri, până la începerea pandemiei. Își dorește să rămână acolo și cred că asta se va și întâmpla, indiferent de ofertele pe care le va avea. Rangers e opțiunea numărul unu
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Scottish Premiership
Rangers i-a stabilit prețul lui Ianis Hagi! Cât trebuie să plătească echipele care îl vor
30/11/2021 LA 16:13
Scottish Premiership
Hagi, unul dintre cei mai buni jucători ai lui Rangers în victoria cu Livingston! Ce note a primit
28/11/2021 LA 15:15