Fotbal

Gică Popescu a dezvăluit când va fi gata primul dintre stadioanele noi ale Capitalei!

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Gheorghe Popescu

Credit imagine: Reuters

DeVlad Dumitrescu
22/05/2020 la 13:06

Gică Popescu, consilierul guvernului din România pentru organizarea Euro 2020, a oferit la Pro X ultimele detalii despre stadioanele din București.

„Pregătirile pentru EURO merg foarte bine. Această amânare cu un an de zile ne-a dat posibilitatea să terminăm obiectivele: cele 3 stadioane, calea ferată spre aeroport. Cele 3 stadioane vor fi gata în 2020. Cel mai devreme va fi gata „Arcul de Triumf”, constructorul a spus că pe 31 iulie. Noi am zis că și luna septembrie ar fi bine. În octombrie va fi gata Ghencea, iar în noiembrie stadionul Giulești”, a declarat Popescu la PRO X.

Popescu a vorbit și despre noul stadion din Ghencea: ”„Administrearea unui astfel de obiectiv este foarte costisitoare. E de ordinul milioanelor de euro. Eu cred că proprietarul stadionului trebuie să găsească modalități pentru a face rost de bani. Eu nu văd cum ar putea scoate profit ministerul cu organizarea meciurilor de Liga a 3-a, a 2-a și atât. Eu sunt de părere că acest stadion trebuie administrat cu pricepere, cu mare grijă, pentru că trebuie să existe profit. Nu văd rostul acestor ambiții”.

Europa League

Leverkusen, Sevilla, Wolves și Basel completează tabloul sferturilor de finală în Europa League

ACUM 5 MINUTE

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Fotbal

Adrian Mutu, debut cu dreptul pe banca naționalei de tineret! Victorie clară cu Farul Constanța

ACUM 2 ORE
Romanian Liga I

Răducioiu, reacție virulentă după ce Dinamo a evitat retrogradarea: "Mi-e pur și simplu scârbă!"

ACUM 3 ORE
Subiecte asemănătoare
Fotbal
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol