„Pregătirile pentru EURO merg foarte bine. Această amânare cu un an de zile ne-a dat posibilitatea să terminăm obiectivele: cele 3 stadioane, calea ferată spre aeroport. Cele 3 stadioane vor fi gata în 2020. Cel mai devreme va fi gata „Arcul de Triumf”, constructorul a spus că pe 31 iulie. Noi am zis că și luna septembrie ar fi bine. În octombrie va fi gata Ghencea, iar în noiembrie stadionul Giulești”, a declarat Popescu la PRO X.

Popescu a vorbit și despre noul stadion din Ghencea: ”„Administrearea unui astfel de obiectiv este foarte costisitoare. E de ordinul milioanelor de euro. Eu cred că proprietarul stadionului trebuie să găsească modalități pentru a face rost de bani. Eu nu văd cum ar putea scoate profit ministerul cu organizarea meciurilor de Liga a 3-a, a 2-a și atât. Eu sunt de părere că acest stadion trebuie administrat cu pricepere, cu mare grijă, pentru că trebuie să existe profit. Nu văd rostul acestor ambiții”.

Fotbal
Emiliano Martinez a apărat un penalty, la 34 de minute de la debutul său la Aston Villa
PESTE 17 MINUTE

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Fotbal
Rakitic s-a retras de la naționala Croației: "A fost cea mai grea decizie!". Anunțul starului
ACUM O ORĂ
Fotbal
Alvaro Morata la Juventus și Luis Suarez la Atletico Madrid! Anunțul de ultimă oră al italienilor
ACUM 2 ORE