Chiar în ziua în care a împlinit 56 de ani, pe 5 februarie, Gică Hagi a aflat că este pe lista scurtă a celor de la Olympique Marseille. Gică Popescu a recunoscut că patronul Viitorului poate ajunge în Franţa. Zilele trecute, Eurosport a transmis că românul este pe lista scurtă de posibili înlocuitori ai lui Andres Villas-Boas la Marseille.
Villas-Boas a plecat cu scandal de pe Stade Velodrome. Portughezul și-a dat demisia în timpul unei conferințe de presă, fiind nemulțumit că șefii clubului l-au adus împrumut pe Oliver Ntcham, de la Celtic, fără acordul său. Între timp, demisia a fost acceptată, iar Sky Sport Italia a scris deja că oficialii lui Marseille au început să caute înlocuitor pentru Villas Boas.

Hagi poate ajunge să antreneze în Franța, transmite Gică Popescu

Romanian Liga I
Gică Hagi, mesaj clar: "Nu cred că există un club în lume care să facă asta!" Ce spune de Europa
11/11/2022 LA 20:58
Primul abordat a fost Maurizio Sarri, căruia i-au și făcut o ofertă în zilele trecute. Se pare totuși că aceasta a fost respinsă de italian, deoarece fostul antrenor al lui Juventus nu agreează preluarea unei echipe în plin campionat, el refuzând și alte echipe în ultima vreme din acest motiv, dar orice este posibil în următoarea perioadă.
"Gică e în vacanţă, e alături de noi, de echipă cu sfaturi când i se cer, însă e în vacanţă. Îi doresc din tot sufletul să plece în Franţa sau oriunde altundeva pentru că are capacitatea să antreneze la cel mai înalt nivel', a spus Gică Popescu, potrivit Telekomsport.
Gică Hagi și-a anunțat în acest sezon retragerea din funcția de manager al echipei înființate de el în 2009. "Regele" a pregătit prima echipă a constănțenilor începând cu 2014, cucerind 3 trofee: titlu în Liga 1 (2016/2017), Cupa României (2018/2019) și Supercupa României (2019). În perioada 2014-2020, Hagi a pregătit-o pe Viitorul în 244 de meciuri, înregistrând 112 victorii, 53 de egaluri și 79 de înfrângeri. Anterior proiectului Viitorul, "Regele" le-a mai pregătit pe Bursaspor, Galatasaray (în două rânduri), Politehnica Timișoara și FCSB.
Romanian Liga I
Gică Hagi refuză să se gândească la titlu! "Punctele încă nu sunt suficiente"
04/11/2022 LA 21:58
Romanian Liga I
Un singur fotbalist remarcat la FCSB, după eșecul cu West Ham! Cum ar fi strălucit și mai tare
04/11/2022 LA 17:18