Gică Popescu a dezvăluit ce discutții au existat și ce urmează pentru cele două echipe.

Gică Popescu, despre fuziunea dintre Viitorul și Farul

"Vorbesc cu Gică Hagi de un an de zile de fuziune, e bine când se unesc două forțe. Nu ne-am concentrat asupra acestui subiect, așteptam finalul campionatului ca cele două părți să se așeze la masă, să vadă ce oferă fiecare și să vedem ce ne place și ce nu.
Romanian Liga I
"Anul trecut nu s-a putut, acum se poate!" Reacția celor de la Farul după amânarea partidei cu FCSB
IERI LA 13:24
Am tot vorbit, au fost tatonări, dar nu ne-am așezat la masă cu Ciprian Marica și cu echipa lui de consultanți, și noi, cu echipa noastră juridică.
Vedem ce variantă rezultă ca să fie acceptată, iar suporterii trebuie să înțeleagă că este o singură forță fotbalistică în oraș, administrația locală să fie implicată. Săptămâna viitoare va fi decisivă, până acum nu s-a definitivat nimic pentru că nu a fost momentul.
Entitatea comună va juca la Ovidiu, dar CNI vrea să facă un stadion de 18 mii de locuri la Constanța. Fuziunea se poate întâmpla și din acest sezon, noi ne vom păstra structura managerială și echipa se va numi Farul Constanța, asta va fi singura schimbare.
Iar Marica va face parte din noua echipă managerială. Locul din liga 2 este problema lui Ciprian. Dar nu batem nimic în cuie, nici numele de Farul. E o discuție juridică deloc simplă, sunt avocați care se ocupă.", a declarat Popescu pentru sursa citată.
Romanian Liga I
Detalii de ultimă oră de la Dinamo! "Avem probleme de lot! Nu avem multe variante"
IERI LA 12:05
Romanian Liga I
LPF a decis când se joacă meciul dintre Farul și FCSB, care a fost amânat! Anunț de ultimă oră
IERI LA 11:17