S-au împlinit recent 30 de ani de la Campionatul Mondial din 1990, turneul cunoscut drept ”Coppa del Mondo” și desfășurat în Italia. Gică Popescu și-a amintit de victoria României împotriva celor de la USSR la primul turneu major după căderea comunismului.
”Ieri, 9 iunie, s-au împlinit 30 de ani de la victoria contra URSS, la Coppa del Mondo. Am fost ocupat la Constanța, cu ședințe... Mi-a reamintit acest moment Daniel Nanu, cu memoria lui de ziarist și de istoric al fotbalului”, a scris Baciul pe Facebook.
”A doua zi, am primit prin intermediul lui Mircea Petescu, impresaul meu de atunci, oferta de la Real Madrid. Am pus contractul pe noptieră. Emil Săndoi, colegul meu de cameră, mi-a zis: ”Dacă nu semnezi, lasă-mă că-ți iau mâna și semnez în locul tău”! Peste doua zile am refuzat..
Romanian Liga I
2 dintr-o lovitură! Dinamo continuă campania de transferuri pentru a se salva de la retrogradare
ACUM O ORĂ
Un ziar din acei ani a scris după victoria cu URSS, o mare victorie cu golurile lui Marius Lăcătuș: „Gică Popescu deasupra tuturor”.
Nu am semnat cu Real Madrid. M-am dus la PSV Eindhoven, marea campioana a Olandei, câștigătoare în 1988 a Cupei Campionilor.”, a povestit el în continuare.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Premier League
Manchester United pregătește deja perioada de mercato din vară! Pe cine au pus ochii "diavolii"
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Alexandru Pașcanu, transferat definitiv de Ponferradina de la CFR Cluj!
ACUM 2 ORE