Popescu a vorbit în presa din Spania și despre suspendarea primită de Ousmane Dembele, care va rata El Clasico, programat pe 26 octombrie. Atacantul francez al Barcelonei nu va fi disponibil pentru lotul catalanilor două etape, ceea ce înseamnă că va rata meciurile cu Eibar și Real Madrid. Dembele a primit cartonașul roșu în minutul 88 al meciului cu Sevilla din etapa a 8-a din La Liga. Partida s-a terminat cu 4-0 pentru catalani, însă meciul nu a fost lipsit de tensiuni. Arbitrul Lahoz a decis pe finalul întâlnirii dintre Barcelona și Sevilla să elimine doi jucători ai gazdelor, pe Araujo și Dembele. Francezul i-a spus arbitrului că este “foarte slab”, motiv pentru care a văzut al doilea galben și a fost trimis la vestiare înainte de final.
Chiar dacă Messi i-a luat apărarea colegului lui de echipă în fața centralului, motivând că Dembele nu cunoaște limba spaniolă, arbitrul nu s-a lăsat înduplecat. Federația Spaniolă de Fotbal a decis miercuri dimineață să-l suspende pe Ousmane Dembele pentru două etape. Prin urmare, francezul de 22 de ani de la Barca va rata cel mai așteptat meci din La Liga, cel cu Real Madrid.

Gică Popescu a dat verdictul: cine este cel mai bun jucător de fotbal din istorie

Ligue 1
Noi detalii privind accidentarea lui Neymar! Când ar putea reveni starul lui PSG pe gazon
13/01/2022 LA 11:39
Fost fotbalist la Barcelona (1995–1997), Gică Popescu este de părere că pedeapsa primită de Dembele este nemeritată. "Îmi place Dembele foarte mult, va face mult mai mult cu siguranță. Eu sunt de părere că suspendarea acea de două etape este cam mult, mai ales pentru că avea dreptate în disputa purtată cu arbitrul. Poate că arbitrii ar trebui să fie mai flexibili cu jucătorii", a spus Popescu pentru Radio MARCA.
Gică a vorbit în continuare și despre Lionel Messi, despre care crede că este cel mai bun fotbalist din istorie, dar și despre cel mai frumos moment pe care l-a trăit la Barca. "Fără îndoială, Messi este cel mai bun din istorie. Nici Romario sau Ronaldo nu au ajuns la nivelul lui, este cel mai bun din lume în ultimii zece ani. Cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat în cariera sportivă a fost faptul că am fost capabil să fiu căpitan la cea mai bună echipă din lume, care este, desigur, Barcelona", a mai spus Gică la Radio MARCA.
Liga
Ce atitudine avea Messi în duelurile din El Clasico! Dezvăluirile unui fost portar de la Real Madrid
11/01/2022 LA 13:27
Liga
Barcelona, egalată în ultimele minute la Granada! Alves, primul assist în La Liga după 6 ani
08/01/2022 LA 19:29