Cristiano Ronaldo pare că nu se mai oprește din a câștiga trofee individuale. Ieri seară și-a mai trecut în palmares un premiu prestigios, lusitanul fiind desemnat "Jucătorul Secolului XXI". Premiul primit la Dubai intră astfel în palmaresul bogat al portughezului, alături de cele cinci Baloane de Aur pe care le-a câștigat până acum în carieră, dar și multe alte premii individuale.
Ronaldo l-a învins pe rivalul lui etern, Leo Messi, dar și pe starul egiptean al lui Liverpool, Mohamed Salah, în cursa pentru premiul de "Jucătorul Secolului XXI". Potrivit unor surse din presa italiană, lusitanul ar fi putut câștiga mai multe premii în seara galei Globe Soccer Awards de la Dubai. El ar fi trebuit să primească și premiul pentru jucătorul anului 2020, dar Ronaldo i-a înmânat acest premiu lui Robert Lewandowski, precizând că victoria lui, dacă și-ar asuma-o, ar fi "nedreaptă".

Cristiano Ronaldo, gest uriaș pentru rivalul Robert Lewandowski

Liga Campionilor UEFA
Barcelona poate câștiga mai mult decât 3 puncte cu Inter! Miza pusă în dubla manșă cu italienii
ACUM 9 ORE
Publicația italiană Tuttosport transmite faptul că portughezul și agentul lui, Jorge Mendes, sunt de părere că Ronaldo a câștigat votul din partea fanilor datorită popularității sale mult mai ridicate decât a polonezului. Aceeași sursă menționează faptul că gestul lusitanului este cu atât mai laudativă cu cât Lewandowski a meritat cu adevărat acest premiu.
Atacantul polonez a cucerit alături de Bayern Munchem titlul UEFA Champions League în sezonul 2019-2020 și a înscris 55 de goluri în toate competițiile pentru giganții din Bundesliga. Mai mult, Lewandowski a primit anul acesta și premiul destinat jucătorului anului 2020 în cadrul galei UEFA The Best. Eurosport l-a desemnat de asemenea pe polonez marele câștigător al anului 2020, declarându-l The Star of the Year.
Premier League
Haaland, cu un pas în spatele lui Messi! Guardiola a explicat detaliul care face diferența
IERI LA 13:58
Premier League
City - United 6-3 | Sănmărtean a observat un detaliu care le-a scăpat tuturor, după partida magică
IERI LA 08:09