Aaron Ramsey a înscris de două ori pentru Țara Galilor în meciul cu Ungaria pentru a califica țara sa la Euro 2020. După ce au pierdut la Budapesta în iunie, șansele de calificare păreau mici pentru galezi însă o serie de patru meciuri fără înfrângere culminând cu victoria împotriva Ungariei a adus calificarea pentru galezi.
Este doar pentru a treia oară în istoria Țării Galilor când se califică la un turneu final. Giggs, care nu a avut ocazia să își reprezinte țara la un turneu final ca jucător, așteaptă acum cu entuziasm să își conducă țara la Euro 2020.
”Nu există situație mai bună”, a declarat Giggs, care a câștigat 25 de trofee majore ca jucător la Manchester United.
Ligue 1
Dorit acum câteva luni de Rapid, a semnat cu campioana Franței
ACUM 6 MINUTE
https://i.eurosport.com/2019/06/10/2612018.jpg

Giggs: Una dintre cele mai fericite zile din viața mea

Pentru Ryan Giggs, această calificare este cea mai importantă realizare din cariera sa de antrenor.
”Este una dintre cele mai fericite zile din viața mea. Meritul este al băieților, având în vedere unde eram în vară, cu două înfrângeri. Am arătat determinare și calitate în joc. Este una dintre cele mai bune zile din viața mea”.
”Ne-am apărat foarte bine dar putem juca mai bine. Per total, două goluri și un meci fără gol primit și nu ne-au pus probleme în prima repriză, în afară de acea intervenție de la Wayne Hennessey”, a afirmat el.
Romanian Liga I
Dinamo "respiră" după transferul lui Sorescu! Cum va folosi banii încasați
ACUM O ORĂ
Cupa Mondială FIFA
FIFA a pus în vânzare biletele pentru Cupa Mondială 2022! Cât costă un bilet la marea finală
ACUM O ORĂ