Situația lui Bale la Real Madrid e din ce în ce mai complicată, pentru că galezul nu vrea să renunțe la vreun euro din actualul contract. Real îl plătește regește, cu 15 milioane de euro și, deși joacă foarte rar sau deloc sub comanda lui Zidane, jucătorului de bandă stângă pare să nu îi pese foarte mult. El vrea să plece doar în contextul în care o altă echipă îi va oferi cel puțin o remunerație la nivelul celei actuale, lucru greu de crezut în contextul în care cota sa a scăzut considerabil.
Giggs, selecționerul Țării Galilor, a fost întrebat într-o conferință de presă dacă a vorbit vreodată cu Zidane despre jucătorul pe care îl antrenează la națională, dar fosta glorie a lui United a ieșit cu o glumă din această poveste.
"Nu am vorbit cu Zidane, franceza și spaniola nu sunt punctele mele forte, iar el nu știe engleza. Acesta e răspunsul pe care vi-l dau pentru a scăpa de întrebarea asta", a glumit Giggs, conform Marca.
Liga
Gareth Bale a luat o decizie inedită privind cariera sa! Când s-ar putea retrage galezul
07/01/2022 LA 10:38

Giggs îl așteaptă pe Bale la o discuție

Referitor la situația lui Bale, Giggs a recunoscut că nu a discutat cu acesta ce are în plan și de ce nu e mai deschis, în condițiile în care mulți consideră că își irosește cariera, acceptând statutul de rezervă când ar putea să meargă în altă parte pentru un salariu mai mic.
Totuși, selecționerul Țării Galilor a punctat că Bale e bine-venit oricând la o discuție, situația în care se află fiind una cu adevărat ingrată, cel puțin din punct de vedere sportiv.
"I-am spus lui Bale că, dacă vreodată are nevoie să discutăm, sunt aici să îl ascult și să îi ofer sfaturi. Aș fi cel mai fericit să îl pot ajuta. E un jucător cu experiență și un mare profesionist, astfel că are toate datele să gestioneze singur situația. Dar, dacă vreodată vrea să vorbim despre perioada pe care o are, eu sunt deschis să o fac", a mai spus fostul jucător de bandă stângă.
Liga
Eden Hazard va fi pentru prima oară titular la Real Madrid, după 3 luni. Anunțul lui Ancelotti
18/12/2021 LA 15:12
Fotbal
De ce nu au avut succes în cariera de antrenorat foștii elevi ai lui Ferguson?
15/12/2021 LA 12:27