Gnohere, atacant fracez care a evoluat în trecut în Liga 1, a fost contactat de jurnaliștii RMC Sport la scurt timp după scandalul din meciul PSG - Istanbul Bașakșehir, din grupele UEFA Champions League.
Ziariștii din Hexagon au vrut să audă și părerea unui jucător care a fost arbitrat de Ovidiu Hațegan și Sebastian Colțescu în campionatul intern, iar explicațiile lui Gnohere au produs vâlvă printre români.
"Când jucam la FCSB, am auzit niște sunete de maimuță din partea suporterilor lui Dinamo. Hațegan mi-a spus că el nu a auzit nimic", a spus, recent, Gnohere, pentru RMC Sport.
Romanian Liga I
Edi Iordănescu taie în carne vie după meciul de la Hunedoara! Cum își va pedepsi jucătorii
ACUM 39 MINUTE

Gnohere, noi explicații după scandalul de la Paris: "Am precizat că România nu e rasistă!"

Declarația atacantului aflat în prezent la Mouscron n-a fost primită deloc bine de români, motiv pentru care acesta a vrut să ofere noi explicații. De această dată, Gnohere a vorbit pentru Digisport, susținând că a spus de la bun început că "România nu e rasistă":
"Eu am precizat că România nu e rasistă. Mi-au scris suporteri de aici ca și cum aș fi declarat eu că România e rasistă. Am insistat însă că arbitrul nu l-a interpelat pe Webo în legătură cu culoarea pielii.
Înțeleg bine limba română, nu a folosit un termen jignitor. Nu te poți însă adresa așa. Un oficial nu poate să-i zică așa unui jucător. Trebuie să-i zică pe nume sau să-l desemneze direct", a spus Gnohere, pentru Digisport.

Gnohere: "Hațegan a greșit! Colțescu a fost mereu arogant!"

Apoi, Gnohere a dezvăluit că și Hațegan, centralul partidei de la Paris, a greșit deoarece "nu a fost reactiv" după ce Pierre Webo, secundul lui Bașakșehir, l-a acuzat de rasism pe al 4-lea oficial, Sebastian Colțescu.
În același timp, atacantul n-a ezitat să-i facă o scurtă caracterizare lui Colțescu:
"Hațegan a greșit. Trebuia să-i asculte pe cei de la Istanbul BB. I-a ascultat doar pe cei din brigada lui de arbitri, asta i se reproșează în Franța. Nu a fost reactiv, doar a acordat un cartonaș roșu și nu a ascultat ce se întâmplă.
Hațegan a fost depășit de evenimente. Nici când jucam la FCSB și suporterii lui Dinamo au imitat sunetele de maimuță la adresa mea el nu a intervenit. Colțescu a fost mereu arogant, nu puteai comunica cu el. Cu Hațegan nu am avut niciodată probleme", a mai declarat francezul.
League Cup
Man United, out din Cupa Ligii! Solskjaer ratează din fașă încă o șansă de a câștiga un trofeu
ACUM O ORĂ
Liga
Real s-a distrat cu Mallorca și e lider în La Liga! PSG, fără Messi, s-a impus în prelungiri la Metz
ACUM 2 ORE