Tom King a reușit primul său gol din carieră, în meciul dintre Cheltenham și Newport, în etapa a 23-a din liga a 4-a engleză. În minutul 12, goalkeeper-ul oaspeților a repus mingea în careul de 6 metri, și-a luat avânt și a degajat cât de tare a putut.
În mod impresionant, mingea a trecut linia de centru și a continuat să zboare spre poarta lui Cheltenham. Balonul a căzut la marginea careului, a luat o traiectorie ciudată și a sărit peste goalkeeper-ul gazdelor, direct în plasă.
Golul marcat de King a ajuns foarte repede viral în mediul online:
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
ACUM 2 MINUTE

Gol incredibil în Anglia: portarul a marcat direct din degajare, cu o execuție fantastică

Așa cum era de așteptat, a fost primul gol înscris de King de-a lungul carierei. Portarul de 25 de ani, convocat în urmă cu 2 ani la naționala Țării Galilor de Ryan Giggs, se află din 2019 la Newport.
El și-a petrecut întreaga carieră în Anglia, la echipe precum Milwall, Stevenage și Wimbledon, adunând în total 136 de meciuri. În 58 dintre acestea a încheiat fără gol primit.
În ciuda golului fabulos marcat de King, Newport n-a plecat cu toate punctele de pe terenul lui Cheltenham. Blair a restabilit egalitatea în prelungirile primei reprize, iar duelul s-a încheiat 1-1.
A fost al 3-lea egal consecutiv înregistrat de Newport, care se află pe locul 2 în liga a 4-a engleză, după 24 de etape.
Fotbal
Florin Bratu şi Bogdan Lobonţ au anunțat jucătorii din străinătate convocați la U21 și U20
ACUM 25 MINUTE
Liga
Decizia de ultimă oră pe care Real Madrid a luat-o în cazul lui Mbappe! "Nu mai vorbim"
ACUM 36 MINUTE