Tom King a reușit primul său gol din carieră, în meciul dintre Cheltenham și Newport, în etapa a 23-a din liga a 4-a engleză. În minutul 12, goalkeeper-ul oaspeților a repus mingea în careul de 6 metri, și-a luat avânt și a degajat cât de tare a putut.
În mod impresionant, mingea a trecut linia de centru și a continuat să zboare spre poarta lui Cheltenham. Balonul a căzut la marginea careului, a luat o traiectorie ciudată și a sărit peste goalkeeper-ul gazdelor, direct în plasă.
Golul marcat de King a ajuns foarte repede viral în mediul online:
Premier League
Hoții i-au spart casa unui jucător de la United în timpul meciului cu Brentford! Familia s-a ascuns
ACUM 2 ORE

Gol incredibil în Anglia: portarul a marcat direct din degajare, cu o execuție fantastică

Așa cum era de așteptat, a fost primul gol înscris de King de-a lungul carierei. Portarul de 25 de ani, convocat în urmă cu 2 ani la naționala Țării Galilor de Ryan Giggs, se află din 2019 la Newport.
El și-a petrecut întreaga carieră în Anglia, la echipe precum Milwall, Stevenage și Wimbledon, adunând în total 136 de meciuri. În 58 dintre acestea a încheiat fără gol primit.
În ciuda golului fabulos marcat de King, Newport n-a plecat cu toate punctele de pe terenul lui Cheltenham. Blair a restabilit egalitatea în prelungirile primei reprize, iar duelul s-a încheiat 1-1.
A fost al 3-lea egal consecutiv înregistrat de Newport, care se află pe locul 2 în liga a 4-a engleză, după 24 de etape.
Premier League
Tomas Tuchel înaintea derbyului cu Tottenham: "Chelsea este obosită fizic și mental!"
ACUM 2 ORE
Fotbal
Avem antrenor la echipa națională! Federația Română de Fotbal s-a decis asupra noului selecționer
ACUM 3 ORE