Hakan Șukur s-a înscris în partidul lui Erdogan la începutul anului 2011, dar în mai puțin de doi ani s-a retras din cauza unor diferențe de opinii. Fostul atacant de la Galatasaray, Inter Milano și Blackburn este încă din 2013 un critic fervent al politicii lui Recep Tayyip Erdogan. Atacantul supranumit în Turcia "Regele Golului" sau "Taurul Bosforului" susține că acest fapt l-a determinmat pe președintele Turciei să-l treacă pe o lista de "inamici ai statului".
Magazinul soției mele a fost spart cu pietre, iar copiii mei au fost amenințați și făcuți de râs pe strada. Nu mai am nimic pe lumea asta. Erdogan mi-a luat totul. Libertatea mea de expresie, dreptul la muncă, tot!
Tatăl lui Hakan Șukur a fost arestat, iar de câteva săptămâni este arestat la domiciliu după a fost diagnosticat cu cancer. Este boala de care suferă și mama fostul golgheter.
Turkish Süper Lig
Olimpiu Moruțan a dezvăluit unde vrea să joace în sezonul viitor
21/05/2022 LA 07:46
https://i.eurosport.com/2020/01/13/2752539.jpg

Hakan Șukur, o nouă viață

Fostul jucător de la Galatasaray în perioada Hagi, Lucescu și Popescu s-a mutat în Statele Unite, dar nici acolo nu are liniște.
Am deschis o cafenea în California, dar niște oameni dubioși au venit la mine și m-au obligat să pun muzica preferată a lui Erdogan, Dombra
Hakan Șukur a povestit pentru ziarul german Welt un lucru incredibil! Un student turc care și-a făcut un selfie cu el a fost arestat și condamnat la 14 luni de închisoare.
Ajuns la 48 de ani, Hakan Șukur este vânzător de cărți și își suplimentează veniturile ca șofer de Uber.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Turcii anunță că Moruțan este aproape de revenirea la FCSB! De ce mutarea este, însă, improbabilă
19/05/2022 LA 07:48
Turkish Süper Lig
Olimpiu Moruțan nu știe de ce nu joacă la Galatasaray: "Niciodată nu m-am oprit din muncă!"
14/05/2022 LA 18:58