CFR a ratat dramatic calificarea în turul trei preliminar al Ligii Campionilor. După ce a egalat în minutele suplimentare ale timpului regulamentar, campioana României nu a reușit să se impună în prelungiri, deși adversarii au evoluat cu un om mai puțin încă din minutul 51.
S-a ajuns la penaltyuri, unde după câte 4 lovituri de departajare transformate de fiecare formație, Gojak a ratat pentru Dinamo Zagreb. Golofca a avut șansa să aducă o calificare extrem de importantă, însă emoțiile l-au trădat și pe el, iar după următoarea serie, încheiată cu ratarea lui Boli, campioana Croației s-a calificat mai departe, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor.
"Dacă Golofca dădea gol, eram mari toți. Golofca a ratat, iar acum suntem nimeni toți. Meritam mai mult. Din păcate, ceilalți au refuzat și a căzut presiunea pe Golofca", a spus Dan Petrescu la final.
Fotbal
#BuniȘiRăi | Radiografia etapei a 22-a din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
ACUM 3 ORE

Golofca, la Voluntari

Gazeta Sporturilor anunță că fostul mijlocaș ofensiv de la Botoșani și FCSB va pleca de la CFR, dar decizia nu are nimic de-a face cu ratarea penaltyului.
Înainte de disputa de miercuri seară, oficialii Voluntariului și ardelenilor se puseseră deja de acord privind un împrumut. Teja l-a dorit cu insistență, garantându-i postul de titular la formația ilfoeană, astfel că părțile au ajuns repede la un consens.
Dan Petrescu și-a dat imediat acordul, în condițiile în care mijlocașul ofensiv de 30 de ani nu intră în mod normal planurile sale. Aseară el a fost introdus în teren pe final de meci, în locul lui Pereira, iar fotbalistul a fost ghinionist: deși a avut șansa să înscrie golul calificării la loteria penaltyurilor și să plece în glorie de la CFR, a fost urmărit de neșansă.
Romanian Liga I
FCSB - CFR Cluj 3-3 | Spectacol total în primul derby al sezonului! Gazdele au egalat ]n prelungiri
23/01/2022 LA 07:46
Romanian Liga I
Denis Alibec, dorit în Turcia și Rusia! Ce le-a transmis șefilor de la CFR Cluj
17/01/2022 LA 11:01