”Așa, repede, nu pot să-mi dau seama (n.r. - dacă a fost gol). Voi ar trebui să spuneți, de la TV, din platou. Repede așa, nu pot să spun. Dacă n-a intrat toată mingea, n-a fost gol, nu? E un rezultat echitabil, ambele echipe au avut câte o ocazie mare. Rezultat corect.
Un an bun spre foarte bun. Dacă aveam puțin noroc, eram calificați și în primăvara europeană. Am recuperat câteva puncte față de FCSB și Craiova. Acum mergem acasă să ne încărcăm bateriile și să revenim mai puternici. Sper să se schimbe tradiția că cine e campioană de toamnă ia și titlul”, a declarat Bălgrădean la DigiSport după meciul dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova, incheiat la egalitate, 0-0.

CFR Cluj - Craiova 0-0. Avantaj FCSB

Premier League
Paul Pogba și-a decis viitorul! Francezul este impresionat de Ralf Rangnick
ACUM 2 ORE
Universitatea Craiova avea oportunitatea să o egaleze la puncte pe FCSB, liderul campionatului, însă oltenii nu au reușit să desfacă apărarea compactă a ardelenilor. Prima repriză ne-a arătat o echipă a oaspeților mai prezentă în jumătatea adversă și mai doritoare de victorie, însă oltenii au reușit să își creeze o singură ocazie mare, atunci când în minutul 37 Mamut a tras în Bălgrădean din șase metri.
A doua parte a fost mai echilibrată iar CFR Cluj a reușit să își creeze și ea două ocazii semnificative dar cel mai important eveniment a avut loc în minutul 87. Cicâldău l-a găsit la marginea careului pe Ovidiu Bic, cel care a trimis un adevărat trasor spre poarta lui Bălgrădean, însă mingea a lovit transversala.
Premier League
Everton a ajuns la un acord cu Frank Lampard pentru a deveni noul manager. Urmează anunțul oficial
ACUM 10 ORE
Fotbal
Denis Alibec a fost prezentat la Atromitos. Primele reacții ale internaționalului român
ACUM 11 ORE