”Așa, repede, nu pot să-mi dau seama (n.r. - dacă a fost gol). Voi ar trebui să spuneți, de la TV, din platou. Repede așa, nu pot să spun. Dacă n-a intrat toată mingea, n-a fost gol, nu? E un rezultat echitabil, ambele echipe au avut câte o ocazie mare. Rezultat corect.
Un an bun spre foarte bun. Dacă aveam puțin noroc, eram calificați și în primăvara europeană. Am recuperat câteva puncte față de FCSB și Craiova. Acum mergem acasă să ne încărcăm bateriile și să revenim mai puternici. Sper să se schimbe tradiția că cine e campioană de toamnă ia și titlul”, a declarat Bălgrădean la DigiSport după meciul dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova, incheiat la egalitate, 0-0.

CFR Cluj - Craiova 0-0. Avantaj FCSB

Liga
Șefii Barcelonei nu-l mai vor pe Koeman! Cui i-au propus să-i ia locul și ce răspuns au primit
ACUM 3 MINUTE
Universitatea Craiova avea oportunitatea să o egaleze la puncte pe FCSB, liderul campionatului, însă oltenii nu au reușit să desfacă apărarea compactă a ardelenilor. Prima repriză ne-a arătat o echipă a oaspeților mai prezentă în jumătatea adversă și mai doritoare de victorie, însă oltenii au reușit să își creeze o singură ocazie mare, atunci când în minutul 37 Mamut a tras în Bălgrădean din șase metri.
A doua parte a fost mai echilibrată iar CFR Cluj a reușit să își creeze și ea două ocazii semnificative dar cel mai important eveniment a avut loc în minutul 87. Cicâldău l-a găsit la marginea careului pe Ovidiu Bic, cel care a trimis un adevărat trasor spre poarta lui Bălgrădean, însă mingea a lovit transversala.
Fotbal
Rădoi a anunțat convocările preliminare pentru dubla cu Germania și Armenia. Revenire după 2 ani
ACUM 18 MINUTE
Fotbal
Germania domină topul celor mai buni 40 de fotbaliști U21! Cine se luptă pentru trofeul Golden Boy
ACUM 43 MINUTE