În minutul 84 al partidei cu Hibernian, Hagi a primit o pasă de la Goldson și a adus golul victoriei cu un șut superb, la colțul lung. Grație românului, Rangers se menține pe locul secund, la 7 lungimi distanță de liderul Celtic, care s-a impus la Motherwell, scor 4-0. Totuși, formația românului are un meci mai puțin disputat, astfel că titlul nu este încă o afacere încheiată.
Lucru semnalat și de scoțieni, care notează că reușita românului a generat o energie fantastică pe Ibrox Park.
"Ianis Hagi menține vii șansele de titlu ale lui Rangers", a titrat dailyrecord.co.uk, care apoi punctează: "Românul a reaprins flacăra speranței la titlu, exact când aceasta pâlpâia și părea că se stinge. Românul a marcat superb la primul său meci ca titular pentru Rangers. Reușita sa din minutul 84 a trimis întregul Ibrox în extaz".
Liga
Agentul lui Dembele, sunat de reprezentantul unui club uriaș! Ziariștii au surprins momentul
ACUM 8 ORE
Ianis Hagi a marcat primul său gol pentru Rangers chiar în ziua în care tatăl său, legendadul Gică Hagi, a împlinit 55 de ani. Acest detaliu nu putea să le scape celor de la Squawka Football care au numit reușita internaționalului nostru "un cadou de ziua lui Hagi pe ultima sută de metri".
Africa Cup of Nations
Cupa Africii | Egipt și Guineea Ecuatorială, victorii la penalty-uri! Cum arată tabloul sferturilor
ACUM 9 ORE
Scottish Premiership
Rangers îi caută un înlocuitor lui Ianis Hagi! Ce român este pe lista scoțienilor
ACUM 10 ORE