Gourcuff este legitimat la clubul de tenis Larmor Plage din ianuarie și deja a câștigat primul său meci la campionatul regional. Mijlocașul ofensiv care are în palmares un trofeu UEFA Champions League a mai avut contact cu tenisul și în 1998, când a participat la un turneu de juniori, câștigat de Rafael Nadal. Gourcuff a ales în cele din urmă cariera de fotbalist, influențat și de tatăl său, Christian, care în prezent o antrenează pe Nantes.
La fel ca Gourcuff, și italianul Paolo Maldini s-a reprofilat după retragerea din fotbal. Fostul fundaș de la AC Milan s-a înscris la primul turneu de tenis în urmă cu un an și jumătate.
https://i.eurosport.com/2019/10/29/2705774.jpg
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
ACUM O ORĂ
Yoann Gourcuff a fost poreclit cândva "Noul Zidane" și a avut evoluții senzaționale atât la echipele de club, cât și la națională. Francezul a jucat ca mijlocaș ofensiv pentru Rennes, AC Milan, Bordeaux, Olympique Lyon și Dijon. Printre trofeele câștigate de-a lungul timpului de Gourcuff se numără și UEFA Champions League, cucerit în 2007 alături de Milan. Mijlocașul a jucat pentru Bordeaux în meciurile cu CFR Cluj din sezonul european 2008/2009 și a reușit un gol în poarta campioanei României. În același sezon, Gourcuff a fost declarat cel mai bun jucător din campionatul Franței. Mijlocașul a bifat 31 de selecții pentru naționala Franței și a înscris 4 goluri. Acesta a fost prezent și la Campionatul Mondial din 2010.

Cifrele lui Yoann Gourcuff:

  • Meciuri: 418
  • Goluri: 59
  • Assist-uri: 71
  • Trofee: 8
Liga
Ce opțiuni mai are Real Madrid pentru postul de atacant după ce a rămas fără Mbappe și Haaland
ACUM 8 ORE
Liga Campionilor UEFA
Benzema, după ce Mbappe a refuzat Real Madrid: "Nu e momentul să vorbim despre lucruri mărunte"
ACUM 9 ORE