Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Meci nebun pentru Răzvan Lucescu în Grecia! PAOK, remiză cu 8 goluri în compania lui Volos

Bianca Dumitru

Publicat 17/10/2021 la 18:02 GMT+3

PAOK a obținut un singur punct din duelul cu Volos. Echipa lui Răzvan Lucescu a remizat, scor 4-4, în etapa a 6-a din campionatul Greciei, în care Mitriță a evoluat mai puțin de 10 minute.

Răzvan Lucescu

Credit imagine: Getty Images

Răzvan Lucescu a avut parte de un meci nebun în etapa a 6-a din Grecia. PAOK a remizat, scor 4-4, în compania celor de la Volos, deși a avut la pauză un avantaj important.
Cei de la Volos au deschis scorul în minutul 14, prin Van Weert. Avantajul oaspeților pe tabelă a durat doar 10 minute, Michailidis reușind să restabilească egalitatea în minutul 24.
Până la pauză, jucătorii lui Lucescu au mai înscris de trei ori, prin Akpom (30') și Zivkovic (32' și 42'), PAOK intrând la cabine cu scorul de 4-1.
Rezultatul s-a răsturnat încă o dată în repriza secundă, când Bartolo (54'), Rosero (62') și Rhyner (82') au înscris în poarta echipei lui Răzvan Lucescu, egalând pe tabelă, scor 4-4.
PAOK ar fi putut să-și păstreze avantajul, beneficiind de o lovitură de la 11 metri, însă penalty-ul a fost ratat în minutul 80, de Vieirinha.
Alexandru Mitriță, românul din lotul lui Lucescu, a început meciul ca rezervă, fiind introdus pe teren în minutul 83. Din păcate, nu a reușit să-și ajute echipa și să întoarcă soarta meciului, care s-a încheiat cu scorul de 4-4.
În urma acestui rezultat, cele două echipe rămân la egalitate de puncte, 13, în fruntea clasamentului din Super League, ambele având câte 4 victorii, o remiză și o înfrângere în primele etape ale sezonului.
Pentru PAOK urmează joi, de la ora 19:45, meciul cu FC Copenhaga, din etapa a treia a grupelor Conference League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo