Răzvan Lucescu a avut un start ratat de sezon cu PAOK, echipa românului păierzând surprinzător pe teren propriu cu PAS Giannina, în prima etapă a campionatului Greciei.
La mijlocul acestei săptămâni, PAOK a câștigat cu 2-0 pe terenul celor de la Lincoln Red Imps, în prima rundă din grupele Conference League, iar astăzi a reușit un prim succes și pe plan intern.
Echipa antrenată de Răzvan Lucescu a câștigat în deplasare cu Asteras Tripolis. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de veteranul Vierinha, care a transformat un penalty în minutul 27.
Fotbal
Olimpiu Moruțan, dorit de Răzvan Lucescu la PAOK Salonic! De cine depinde transferul
17/06/2022 LA 14:23

Răzvan Lucescu: "Am câștigat cu sacrificiu"

La finalul întâlnirii, Răzvan Lucescu a recunoscut că echipa sa nu a făcut un meci grozav, dar consideră că lucrurile merg înspre bine după debutul nefast de sezon.
"A fost un joc foarte dificil. Discutasem că trebuie să câștigăm în orice mod și cu orice sacrificiu și asta am făcut. Este o chestiune de spirit și mentalitate pe care vrem să o construim. A fost o perioadă dificilă în general. Am avut o călătorie lungă în Gibraltar, un rezultat prost cu PAS Giannina. Jucătorii noi nu evoluează încă așa cum ne-am fi dorit, dar suntem în curs de a depăși aceste dificultăți.", a spus antrenorul lui PAOK, citat de gazzetta.gr.
Pentru PAOK urmează un meci în deplasare cu Panetolikos, iar apoi primul derby al sezonului, acasă cu AEK Atena.
UEFA Europa Conference League
Reacția lui Răzvan Lucescu după ce a părăsit Conference League cu PAOK Salonic
15/04/2022 LA 06:22
UEFA Europa Conference League
Lucescu și PAOK, out din Conference League! Roma-Leicester și OM-Feyenoord, cele două semifinale
14/04/2022 LA 18:51