Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Răzvan Lucescu și PAOK, în criză de rezultate! "Trebuie luate măsuri drastice"

Romeo Ene

Publicat 29/11/2021 la 17:00 GMT+2

PAOK se află într-o situație dificilă din punct de vedere al rezultatelor. Trupa lui Răzvan Lucescu a pierdut derby-ul cu Aris, scor 0-1, iar distanța față de liderul Olympiakos s-a mărit la 10 puncte.

Răzvan Lucescu

Credit imagine: Getty Images

A fost al doilea eșec consecutiv suferit de PAOK, după înfrângerea de pe terenul lui Atromitos, ultima clasată, de etapa trecută, scor 0-2.
La finalul partidei cu Aris, suporterii, nemulțumiți de rezultat, au întrerupt partida, intrând pe teren. A fost nevoie de intervenția forțelor de ordine pentru ca spiritele să se calmeze, iar partida să se poată relua în condiții de siguranță.
PAOK se află la 10 puncte de liderul Olympiakos, iar presa din Grecia anticipează intervenția patronului Ivan Savvidis la echipă.

Răzvan Lucescu are parte de continuitate

Conform cotidianului Sportime, patronul Savvidis se va implica mai mult la echipă în perioada următoare și va lua măsuri drastice, ținând cont de rezultatele înregistrare de PAOK în acest sezon.
Cu o etapă înainte de terminarea fazei grupelor UEFA Conference League, PAOK se află pe locul 3, cu 8 puncte, la egalitate cu Slovan Bratislava, ocupanta locului secund.
În campionat, trupa lui Răzvan Lucescu este departe de lider, fiind depășită inclusiv de AEK Atena.
Citește și:
"PAOK se află în plină criză. O criză dintre acelea pe care nu le-a mai experimentat după câștigarea campionatului și a Cupei Greciei, în 2019. E ca și cum clubul s-ar fi întors în timp, cu mulți ani în urmă, astfel că a venit vremea deciziilor. La PAOK trebuie luate măsuri drastice. În scurt timp, Ivan Savvidis va interveni. Oricine, chiar și cel mai ignorant suporter, realizează că echipa n-a pierdut doar derby-ul cu Aris, ci a coborât valoric multe niveluri.", precizează presa elenă.
Recent, Răzvan Lucescu a fost dorit ca selecționer al naționalei României, dar acesta a refuzat oferta. Mai mult decât atât, clubul grec a precizat faptul că Lucescu are o clauză de reziliere în valoare de 7 milioane de euro.
Ultrașii au creat haos total la derby-ul PAOK - Aris, din etapa a 11-a a campionatului Greciei. Suporterii echipei antrenate de Răzvan Lucescu au năvălit pe teren și au provocat un scandal fără margini în prelungirile partidei, în momentul în care marea rivală locală conducea cu scorul de 1-0, grație reușitei din minutul 41, semnate de Daniel Mancini.
Meciul dintre PAOK și Aris s-a reluat și s-a încheiat cu victoria oaspeților.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League, etapa 14
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo