UPDATE / Meciul dintre PAOK și Aris s-a reluat și s-a încheiat între timp cu victoria oaspeților.
Ultrașii au creat haos total la derby-ul PAOK - Aris, din etapa a 11-a a campionatului Greciei. Suporterii echipei antrenate de Răzvan Lucescu au năvălit pe teren și au provocat un scandal fără margini în prelungirile partidei, în momentul în care marea rivală locală conducea cu scorul de 1-0, grație reușitei din minutul 41, semnate de Daniel Mancini.
Fotbal
Răzvan Lucescu, verdict dur despre fotbalul din România: "Asta e cea mai mare problemă"
29/12/2021 LA 18:59
Forțele de ordine au fost nevoite să intervină imediat, iar arbitrii au luat decizia imediată de a întrerupe partida până ce spiritele se vor liniști pe Toumba Stadium, în Thessaloniki. Atmosfera a fost tensionată încă de la început la derby, asta pentru că fanii s-au pregătit cu material pirotehnice și au făcut show total în tribune.

Haos general la PAOK – Aris! Ultrașii au năvălit pe teren furioși pe echipa lui Răzvan Lucescu

După ce ultrașii au pătruns pe teren, fotbaliștii echipei Aris au plecat imediat la vestiar. Jucătorii antrenați de Răzvan Lucescu nu au avut ce face și i-au urmat. Potrivit jurnaliștilor greci e foarte puțin probabil ca partida să se mai reia în această seară. Cel mai probabil, PAOK va pierde la masa verde derby-ul cu Aris, 0-3.
https://i.eurosport.com/2021/11/28/3262620.jpg
În plus, și alte pedepse pot fi activate în contextul actual, cum ar fi închiderea stadionului pentru câteva etape sau chiar depunctare. PAOK rămâne, astfel, la 10 puncte în spatele liderului Olympiakos, care are 29 de puncte, dar a fost depășită și de AEK Atena, care e pe doi, cu 23 de puncte.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Fotbal
"Burleanu a venit după mine la Kiev!" Mircea și Răzvan Lucescu au spus "NU" naționalei României
23/12/2021 LA 19:03
UEFA Europa Conference League
Echipele lui Mitriță și Stanciu continuă în Conference League! Toate rezultatele din ultima etapă
09/12/2021 LA 21:59