Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Haos în Grecia! Olympiakos – Panathinaikos, întrerupt după ce un jucător a fost lovit de o petardă

Dani Morar

Actualizat 22/10/2023 la 22:16 GMT+3

Derby-ul Greciei dintre Olympiakos și Panathinaikos a fost întrerupt în repriza a doua, la scorul de 1-1, după ce o petardă aruncată de fani l-a lovit pe Juankar, jucătorul spaniol al oaspeților, care se afla la încălzire pe marginea terenului.

Olympiakos - Panathinaikos. Sursa: Twitter.

Credit imagine: Eurosport

Olympiakos și Panathinaikos s-au întâlnit azi în derby-ul Greciei, în etapa a 8-a a campionatului. Georgios Vagiannidis a deschis scorul în favoarea oaspeților în minutul 28, dar nimic nu avea să anunțe haosul ce a urmat după pauză.
În debutul reprizei secunde, Olympiakos a egalat prin Mady Camara. În bucuria fanilor gazdă, mai multe petarde au fost aruncate spre gazon, una dintre ele lovindu-l pe Juankar.
Jucătorul spaniol al celor de la Panathinaikos se afla pe marginea terenului și își făcea încălzirea, moment în care a avut loc nefericitul moment.
"O petardă a lovit grupul de jucători aflați la încălzire. Juankar e pe jos, rănit. Echipa noastră se retrage la vestiare", a fost mesajul transmis pe contul de Twitter al oaspeților.
Echipele au fost trimise la vestiare, iar starea jucătorului a fost investigată de medici, care au decis că nu este nevoie de transportul său la spital.
Arbitrul întâlnirii ar fi spus că nu a văzut niciun obiect care să îl lovească pe Juankar și a vrut să dea drumul jocului, însă se pare că cei de la Panathinaikos ar fi refuzat să mai revină pe teren, riscând să piardă acum meciul cu 0-3.
După primele 7 etape, Olympiakos e lider cu 19 puncte, în timp ce marea rivală e pe locul 4, cu 16 puncte.
Citește și:

Olympiakos – Panathinaikos: Echipele de start

Olympiakos
  • Paschalakis – Rodinei, Retsos, Ntoi, Ortega – Camara, Alexandropoulos – Podence, Masouras, Fortounis – El Kaabi
Panathinaikos
  • Brignoli - Vagiannidis, Schenkeveld, Arao, Mladenovic – Djuricic, Perez, Gnezda Cerin – Bernard, Ioannidis, Palacios
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo