Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Răzvan Lucescu, de la agonie la extaz! PAOK, înapoi în lupta pentru titlu, după o victorie dramatică cu AEK

Nicu Savin

Publicat 28/04/2024 la 22:21 GMT+3

Răzvan Lucescu a trăit astăzi momente incredibile pe banca celor de la PAOK Salonic. Echipa românului s-a impus dramatic în derby-ul cu AEK Atena, scor 3-2, grație unui gol marcat în minutul 90. Acest succes a readus-o pe PAOK în lupta pentru titlu, dar AEK e în continuare la mâna sa pentru a cuceri trofeul.

Răzvan Lucescu

Credit imagine: facebook

În urmă cu o săptămână, PAOK Salonic părea ieșită completă din lupta pentru titlu în Grecia, după e serie de 3 meciuri în care a luat numai două puncte. Lucrurile s-au schimbat radical pentru formația lui Răzvan Lucescu în urmai victoriei absolut dramatice în derby-ul cu AEK Atena din antepenultima etapă din play-off.
Partida de pe Toumba Stadium a fost absolut nebună, cu două răsturnări de situație. Gazdele au început perfect, iar Giannis Konstantelias a deschis scorul în minutul 3, dar Orbelin Pineda a egalat pentru oaspeți în minutul 9. La pauză s-a intrat la egalitate, dar croatul Domagoj Vida a dus-o pe AEK în avantaj și se părea că titlul este jucat.

Răzvan Lucescu, performanță mare! PAOK a câștigat dramatic cu AEK Atena și speră din nou la titlu

Formația lui Lucescu Jr. nu a cedat și a avut un finish de excepție. Konstantelias a reușit dubla în minutul 81 și a reaprins speranțele "alb-negrilor", pentru ca în minutul 90 ibericul Joan Sastre să marcheze golul care a adus o victorie imensă pentru PAOK.
În acest moment, diferența dintre cele două echipe este de numai 4 puncte, iar PAOK are și un meci mai puțin disputat, o restanță cu Olympiacos, pe teren propriu. O victorie în acel duel al aduce-o pe PAOK la numai un punct distanță de AEK și totul s-ar decide în ultimele două runde.
În afara meciului cu Olympiacos, echipa lui Răzvan Lucescu va mai juca acasă cu Panathinaikos și în deplasare cu rivala Aris. De partea cealaltă, AEK va juca și ea cu Olympiacos, în deplasare, iar în ultima etapă va primi vizita celor de la Lamia, cea mai slabă echipă din play-off. De notat că și Olympiacos are șanse la titlu, chiar dacă momentan e doar pe locul 4. Cu 3 victorii în ultimele 3 meciuri pe care le mai are de jucat, cu PAOK, AEK și Panathinaikos, echipa din Pireu va fi campioană.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo