Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reacția presei din Grecia după ce Răzvan Lucescu a urcat pe primul loc cu PAOK: "De neconceput"

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 16/05/2024 la 09:57 GMT+3

PAOK Salonic, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, a devenit favorită la câștigarea titlului în Grecia, iar presa elenă a demontat unele clișee despre echipa fostului selecționer. PAOK a câștigat ultimele 3 meciuri din campionat pentru a reveni pe primul loc.

Răzvan Lucescu

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Daniel Kerekes
Răzvan Lucescu este pe cale să reușeacă o performanță remarcabilă în Grecia, alături de PAOK Salonic. Tehnicianul român și-a condus echipa spre 3 victorii consecutive în play-off, împotriva contracandidatelor la titlu.
PAOK le-a învins pe AEK Atena, Olympiakos, respectiv pe Panathinaikos în ultimele 3 etape din Superliga greacă. Ultima victorie, scor 4-1, împotriva echipei antrenate de Fatih Terim, Panathinaikos, coroborată cu înfrângerea celor de la Olympiakos, a dus-o pe PAOK pe prima poziție.
Astfel, echipa antrenată de Răzvan Lucescu este la mâna ei pentru a câștiga al patrulea titlu de campioană din istorie. Antrenorul român este pe cale să-și adjudece al doilea titlu pe banca lui PAOK, după cel câștigat în 2019.
Citește și:

Presa din Grecia, despre revenirea lui PAOK: "Incredibil"

Această performanță a lui PAOK nu a fost ignorată de presa elenă, care a ținut să demonteze unele clișee despre echipa lui Răzvan Lucescu. Aceștia veniseră după eșecul din sferturile Conference League cu Club Brugge și nu primeau vreo șansă la campionat:
"După ce a fost eliminată de Brugge din Conference League și a făcut doar remiză cu Lamia, PAOK a reușit ceea ce părea imposibil. Trei victorii la rând, cu AEK, Olympiakos și Panathinaikos!
O echipă care, cu cât i se dădeau mai puține șanse, cu atât mai bine a arătat. Incredibil. Rar. De neconceput. (...) Indiferent de ce s-ar întâmpla duminică, mai multe clișee au fost aruncate la gunoi:
  • PAOK-ul lui Lucescu se prăbușește în fiecare an în play-off pentru că... e vina românului. La gunoi!
  • PAOK plătește pentru faptul că nu are un vârf care să le dea culoare. La gunoi! Are cel mai bun atac din campionat.
  • Lucescu e obsesiv, previzibil, plictisitor. La gunoi!", au notat grecii de la SDNA, citați de Digi Sport.
PAOK se află la două puncte în fața celor de la AEK înaintea ultimei etape. Echipa lui Lucescu are nevoie de o victorie în deplasarea de la Aris pentru a deveni campioană. În cazul în care cele două pretendente la titlu vor încheia play-off-ul la egalitate de puncte, AEK va deveni campioană, pentru că are avantajul rezultatelor directe din întreg sezonul (2-0, 1-1, 2-2 și 2-3).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo