Griezmann a marcat aseară un gol în partida Franța-Croația din Liga Națiunilor și l-a egalat pe Zinedine Zidane în topul marcatorilor all-time din istoria naționalei cocoșului galic, ajungând astfel pe poziția a 5-a.
După meci, Griezmann a vorbit cu presa franceză și pe lângă subiectul echipei naționale a abordat și situația de la echipa de club. Atacantul s-a arătat deranjat de zvonurile care îl dădeau plecat de la Barcelona spunând că viitorul său este pe Camp Nou și nu altundeva.
"Dacă viitorul meu este la Barca? Da, nu știu de ce oamenii inventează destinații pentru mine. Sunt foarte bine la Barcelona, știu că am încrederea clubului și a antrenorului, așa că sunt bine. A fost un sezon foarte complicat pentru noi toți și trebuie să o luăm de la capăt.", a declarat Griezmann, conform spaniolilor de la Mundo Deportivo.
Liga Campionilor UEFA
Koeman, distrus: "Jucătorii știu că există un cadavru sportiv pe bancă"
IERI LA 08:58

Antoine Griezmann (FC Barcelona)

Credit imagine: Getty Images

UN NOU ÎNCEPUT PENTRU GRIEZMANN LA BARCELONA

În ultimele săptămâni, presa din întreaga Europă a scris despre posibilitatea ca Griezmann să plece de la Barcelona. Zvonurile îl dădeau pe francez în Premier League, dar s-a scris și despre o eventuală întoarcere la Atletico Madrid, la schimb cu Joao Felix, variantă pe care însă Barcelona a negat-o categoric.
Odată cu această declarație este clar că Griezmann va începe al doilea său sezon în tricoul Barcelonei, echipă cu care mai are contract până în 2024.
Venirea lui Ronald Koeman pe banca tehnică a catalanilor va aduce multe modificări în echipă. Olandezul chiar a declarat la scurt timp după ce a fost numit că este de părere că Griezmann nu a fost folosit pe postul ideal și de aceea nu a dat randamentul scontat în primul sezon pe Camp Nou.
Nu doar strategia de joc și poziția jucătorilor în teren vor fi schimbate de Koeman ci și metodele de antrenament, care au devenit mai lungi și mai intense decât în trecut.
Liga Campionilor UEFA
Busquets, întrebat dacă Barcelona poate câștiga Champions League, fără Messi. Răspunsul dat
13/09/2021 LA 14:21
Liga
Neymar a fost aproape de Barcelona în această vară! Cum l-au deturnat șeicii de la PSG
07/09/2021 LA 13:58