Întrebat despre ce trofeu preferă între Premier League și Cupa Ligii, spaniolul a avut un răspuns prompt, apoi s-a întors către panoul pe care scria numele competiției pentru a-și cere scuze.
"Preferam să câștigăm titlul în Premier League. Cupa Ligii nu este la fel. Îmi pare rău, Cupa Ligii! (râde). Totuși, ținând cont de situația actuală, este bine venit și acest trofeu, dacă vom reuși să câștigăm în finală.", a declarat Guardiola.
Premier League
Dezastru pentru Rafa Benitez: mai mult de jumătate dintre titularii lui Everton sunt accidentați
ACUM O ORĂ

Guardiola, impresionat de forma lui Liverpool

Pep Guardiola consideră că, într-un sezon normal, Manchester City ar fi fost încoronată campioană, dacă Liverpool nu s-ar fi aflat într-o formă extraordinară.
"Într-un sezon obișnuit, punctele adunate în acest moment ne-ar fi ajutat să fim campioni. Performanța noastră nu este departe de cele reușite de Sir Alex Ferguson și Arsene Wenger în trecut. Problema este că avem un adversar incredibil. Trebuie să le urmăm exemplul, să învățăm ce fac ei.", a mai spus tehnicianul spaniol.
Manchester City a ieșit din cursa pentru câștigarea campionatului în Anglia, dar se luptă în continuare pentru alte 3 trofee: Champions League, Cupa Ligii și Cupa Angliei. Formația de pe Etihad Stadium va putea să-și treacă primul trofeu al sezonului în palmares, dacă va câștiga finala Cupei Ligii, împotriva celor de la Aston Villa.
Trupa pregătită de Pep Guardiola a cucerit de 6 ori trofeul, în timp ce Aston Villa se poate lăuda cu 5 Cupe ale Ligii obținute de-a lungul timpului. Aston Villa nu s-a mai impus într-un duel cu City din 2013, dintr-un meci din campionat. În sezonul curent, formația pregătită de Dean Smith se luptă pentru evitarea retrogradării. După 28 de etape, Aston Villa se află pe penultimul loc, la 2 puncte sub linia roșie a clasamentului.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Ele sunt favoritele la cucerirea titlurilor în cele mai tari 5 campionate din Europa! Analiza CIES
ACUM O ZI
Premier League
United face din Pogba al doilea cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League
IERI LA 05:13