Cu o dublă în partida de pe Etihad și un gol în retur, Adama Traore i-a atras atenția lui Guardiola, care îl vede o soluție pentru una din benzile lui City. Mai ales dacă transferul lui Sane la Bayern se va realiza, atacantul de bandă al lui Wolves poate fi o soluție pentru campioană.
Potrivit Calcio Mercato, Guardiola a stat de vorbă cu boardul "cetățenilor" și a primit acceptul de principiu pentru a face o ofertă impresionantă pentru Traore. După ce nu a reușit să confirme la Barcelona, unde nu i s-au acordat șanse, Adama Traore are din nou șansa să evolueze pentru unul dintre cele mai mari cluburi din lume. Iar suma pusă la bătaie de City e impresionantă: 94 de milioane de euro.

Adama Traore, viteză formidabilă

Premier League
Hoții i-au spart casa unui jucător de la United în timpul meciului cu Brentford! Familia s-a ascuns
ACUM 14 MINUTE
Traore nu ratează nicio ocazie de a pedepsi apărările adverse prin sprinturile sale fulgerătoare. Din punct de vedere al vitezei cu mingea la picior, spaniolul de 23 de ani nu are rival în Premier League.
Rapiditatea sa a fost remarcată inclusiv de o formație de fotbal american. Pe vremea când juca la Barcelona, acesta a fost urmărit de scouterii din NFL și i s-a propus să vină în teste. Traore a refuzat, evident, având ambiția să reușească în fotbalul european.
În ultimul an, Traore a impresionat și prin masa musculară avută. Totuși, ibericul a garantat că nu își petrece timp în sala de forță, fizicul său ținând de gene.
Adama Traore este un fotbalist polivalent, care poate juca oriunde în banda dreapta. Calitățile sale îi permit să facă cu ușurință atât faza defensivă, cât și pe cea ofensivă.
Cele mai interesante transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS care este în fiecare luni și vineri, pe tot parcursul lunii ianuarie, de la ora 18 pe pagina de Facebook Eurosport.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Tomas Tuchel înaintea derbyului cu Tottenham: "Chelsea este obosită fizic și mental!"
ACUM 42 MINUTE
Fotbal
Avem antrenor la echipa națională! Federația Română de Fotbal s-a decis asupra noului selecționer
ACUM O ORĂ