Articol scris de Romeo Ene

Guardiola rămâne cu picioarele pe pământ, în ciuda sezonului fantastic al lui City

Totuşi, antrenorul echipei, Pep Guardiola, îndeamnă la calm, afirmând că mai este mult până departe. El şi-a avertizat jucătorii să nu se relaxeze, iar o mulţime de lucruri se pot schimba în următoarele luni. Chiar şi aşa, City poate obţine o cvadruplă incredibilă în acest sezon, după parcursuri solide în toate cele 4 competiţii.
Fotbal
11 antrenori mari care stau pe bară în așteptarea unui contract
IERI LA 08:44
El a insistat că nu vrea să se gândească la viitorul îndepărtat, chiar dacă câştigarea trofeelor nu este atât de departe. City se confruntă cu Tottenham în finala EFL Cup, meci care va avea loc pe 25 aprilie, are un avans de 11 puncte în Premier League faţă de locul 2 şi se află în postura de favorită la returul cu 'Gladbach, după ce a câştigat manşa-tur cu 2-0.
De asemenea, "cetăţenii" vor evolua în sferturile FA Cup împotriva lui Everton. Cu toate astea, Guardiola refuză să se bucure prea mult, insistând că datele problemei se pot modifica cu uşurinţă în lunile următoare, în ciuda parcursului echipei sale foarte bun în cele 4 competiţii.

Guardiola, înainte de City - Southampton: "Se poate întâmpla orice în următoarele două luni

"Uite, în doar 3 sau 4 luni, uite cum s-au schimbat lucrurile. Se poate întâmpla orice în următoarele 2 luni. De aceea, vorbim despre concentrare în perioada care urmează, avem mare nevoie de asta. Trebuie să ne concentrăm pe fiecare meci în parte, trebuie să luăm fiecare joc şi să-l câştigăm, să vedem ce avem de făcut, de îmbunătăţit. Este o prostie să ne gândim la cvadruplă, este mult prea departe, nu ne ajută cu nimic. Trebuie să fim conectaţi la meciul cu Southampton, pe performanţele noastre sportive şi vom încerca să câştigăm", a declarat Guardiola în conferința de presă de dinaintea partidei cu "sfinții", potrivit eurosport.uk.
Returul cu 'Gladbach are loc marţea viitoare, asta după ce englezii s-au impus cu 2-0 în meciul-tur, disputat la Budapesta. Duminică, seria de 21 de victorii a "cetăţenilor" în toate competiţiile s-a încheiat cu înfrângerea împotriva lui United, scor 0-2, pe Ethiad Stadium.
Azi, City va evolua în direct la Eurosport 1 și Eurosport Player, în Premier League, contra lui Southampton (ora 20:00), într-un meci în avans din etapa a 33-a.
Serie A
Arsenal vrea să dea o dublă lovitură în iarnă. Planul de 115 de milioane ai lui Mikel Arteta
IERI LA 05:15
Liga Națiunilor UEFA
Marco Rossi, selecționerul italian al Ungariei, așteaptă oferte din Serie A! Maghiarii sunt pe val
24/09/2022 LA 15:10