Agentul lui Erling Haaland, Mino Raiola, a început să facă de ieri turul echipelor interesate de norvegian, alături de tatăl jucătorului. Cei doi au poposit joi în Spania, unde s-au întâlnit cu reprezentanţii Barcelonei şi ai lui Real Madrid, iar de azi "periplul" va ajunge în Anglia.
Totuşi, Manchester City, prin vocea lui Guardiola, a negat că formaţia de pe Etihad e în cursa pentru semnătura tânărului vârf al lui Dortmund. Mai mult, Pep a dezvăluit că viitoarea campioană din Premier League e puţin probabil să aducă pe cineva în avanposturi, din cauza sumelor aberante cerute şi a crizei financiare de la club. Dacă spusele antrenorului iberic sunt adevărate, va fi complicat pentru "cetăţeni" în stagiunea viitoare, când nu îl vor mai avea la dispoziţie nici pe Aguero. Singura variantă va rămâne Gabriel Jesus, cu opţiunile Sterling şi De Bruyne, ca "9" fals, în momentele când brazilianul nu e apt.
"Cu economia prezentă în fotbal în acest moment, sunt mai mari şanse să nu semnăm cu vreun atacant în vară. Având în vedere preţurile cerute, nu vom lua vreun vârf. Pur şi simplu e imposibil, nu ne putem permite. Multe cluburi se zbat din punct de vedere financiar, iar noi nu facem excepţie", a spus Guardiola, la conferinţa de presă de dinaintea partidei cu Leicester.
Premier League
"E în ADN-ul echipei mele!" Tuchel, avertisment pentru Guardiola înainte de Chelsea – Man City
ACUM 12 ORE

Guardiola a prefaţat partida Leicester - Manchester City

Manchester City se deplasează în această etapă la Leicester (sâmbătă, 19:30, Eurosport 1 şi Eurosport Player), iar un succes în faţa locului 3 ar însemna un pas decisiv spre un titlu ce nu mai poate fi ratat. Totuşi, cu siguranţă că Guardiola se gândeşte şi la turul sferturilor Ligii Campionilor, cu Dortmund, de săptămâna viitoare.
Chiar dacă a declarat că va face un prim "11" având în gând doar meciul contra "vulpilor", unii jucători "grei" ar putea fi protejaţi. Este cazul lui Gundogan, de exemplu, care a fost integralist în toate cele trei meciuri ale Germaniei, din preliminarii.
"Vom vedea azi cum se prezintă jucătorii după meciurile internaţionale. Toţi au făcut teste COVID-19 şi toate au ieşit negative. Vom fi mai aproape de titlu cu o victorie, dar depinde în ce formă fizică sunt fotbaliştii. În fotbalul modern, nu există vreun jucător care să poată să evolueze 11 luni din 3 în 3 zile. Voi alinia o formaţie care să încerce să câştige meciul, abia apoi mă voi gândi la Dortmund", a mai spus Pep.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/03/30/3020534.jpg
Premier League
Lukaku, implicat în lupta împotriva rasismului! "Nu o fac doar pentru mine!" Ce plan are fotbalistul
ACUM 12 ORE
Ligue 1
E sau nu Messi accidentat? Precedentul periculos care pune sub semnul întrebării anunțul lui PSG
IERI LA 08:16