Liverpool ocupă primul loc în acest sezon al Premier League cu 37 de puncte din 39 posibile. Dacă nu pierde în etapa următoare, pe propriul teren cu Brighton, "Regina Europei" va egala cea mai bună performanță din istoria clubului: 31 de partide consecutive în prima ligă fără înfrângere.
De la startul sezonului precedent, Liverpool a obținut nu mai puțin de 134 de puncte dintr-un maxim posibil de 153 de puncte, lucru care l-a impresionat şi pe Guardiola, care a admis că City cu greu o va putea stopa pe trupa lui Klopp din marşul triumfal spre titlu.
"Liverpool arată de neoprit. Ştiu că a mai rămas mult de jucat din campionat, dar, la cum se prezintă lucrurile acum, vor fi greu de ajuns. Cifrele spun totul despre ce reuşesc. Mereu echipele pe care le conduc speră să câştige, dar întotdeauna le transmit jucătorilor mei că trebuie să accepte că alte formaţii pot fi mai bune", a spus Klopp după victoria cu Chelsea, 2-1.
Romanian Liga I
Meci cu 5 goluri la Constanța, Farul – FC U Craiova 3-2. Cum arată clasamentul în zona play-off
ACUM 6 MINUTE
Guardiola nu pleacă de la City
Întrebat dacă se gândeşte să dea curs unei noi provocări dacă acest sezon va fi unul al dezamăgirilor pentru Manchester City, Guardiola a dat garanţii că va rămâne pe Etihad şi sezonul viitor.
"Dacă nu va fi să luăm din nou titlul în Premier League nu e nicio dramă. Nu va fi primul sezon al lui City din ultimii 100 de ani în care nu cucerim campionatul. Vom încerca la anul. Nu, nu voi pleca, dar voi fi dezamăgit", a mai spus Pep.
Fotbal
OFICIAL | Mario Balotelli revine în naționala Italiei, înainte de meciurile de baraj pentru CM
ACUM 2 ORE
Premier League
Claudio Ranieri a fost demis de la Watford după doar 112 zile!
ACUM 3 ORE