Legendarul jucător argentinian a decedat ieri, la vârsta de 60 de ani, în urma unui stop cardiac. "El Pibe de Oro" se afla la reședința din Tigre, unde se recupera după intervenția chirurgicală suferită pe creier în urmă cu două săptămâni.
Pep Guardiola s-a alăturat oamenilor din fotbal care i-au transmis mesaje de adio lui Maradona.
Managerul lui Manchester City a povestit o mică întâmplare petrecută în Argentina, care demonstrează, pe scurt, ce a însemnat "El Pibe de Oro" pentru fotbal și pentru oameni.
Premier League
Newcastle e hotărâtă să devină o forță în Anglia. Pe ce jucători ar putea plăti 85 de milioane de €
ACUM 20 MINUTE

Guardiola: "Maradona a făcut fotbalul mai bun"

Guardiola a vorbit cu multă emoție în glas despre Maradona, la finalul meciului dintre Olympiakos și City, scor 0-1, din grupele UEFA Champions League:
"Exista o pancartă în Argentina pe care scria: <Nu contează ce ai făcut în viață, ci ce ai făcut cu viețile noastre>. Doar gândiți-vă la ce a făcut Maradona pentru generația mea.
Există câțiva jucători incredibili în istoria fotbalului, iar el este unul dintre ei. A fost un om care a făcut fotbalul mai bun. Din partea lui Manchester City, le trimit o îmbrățișare celor din familia lui.", a spus Pep Guardiola, la finalul meciului din Champions League.
Premier League
Barcelona și Liverpool pregătesc o super-afacere! Schimbul de jucători pregătit de cei doi granzi
ACUM 2 ORE
Liga
Barcelona primește despăgubiri de la FIFA în urma accidentării lui Araujo! Cât vor lua catalanii
ACUM 3 ORE