Legendarul jucător argentinian a decedat ieri, la vârsta de 60 de ani, în urma unui stop cardiac. "El Pibe de Oro" se afla la reședința din Tigre, unde se recupera după intervenția chirurgicală suferită pe creier în urmă cu două săptămâni.
Pep Guardiola s-a alăturat oamenilor din fotbal care i-au transmis mesaje de adio lui Maradona.
Managerul lui Manchester City a povestit o mică întâmplare petrecută în Argentina, care demonstrează, pe scurt, ce a însemnat "El Pibe de Oro" pentru fotbal și pentru oameni.
Fotbal
Rezumatul partidei Crystal Palace - Brighton 1-1. Oaspeții au luptat până la ultima fază
ACUM 5 ORE

Guardiola: "Maradona a făcut fotbalul mai bun"

Guardiola a vorbit cu multă emoție în glas despre Maradona, la finalul meciului dintre Olympiakos și City, scor 0-1, din grupele UEFA Champions League:
"Exista o pancartă în Argentina pe care scria: <Nu contează ce ai făcut în viață, ci ce ai făcut cu viețile noastre>. Doar gândiți-vă la ce a făcut Maradona pentru generația mea.
Există câțiva jucători incredibili în istoria fotbalului, iar el este unul dintre ei. A fost un om care a făcut fotbalul mai bun. Din partea lui Manchester City, le trimit o îmbrățișare celor din familia lui.", a spus Pep Guardiola, la finalul meciului din Champions League.
Romanian Liga I
Sorin Colceag, discurs dur după Craiova - Dinamo. "Du-te, tată, acasă dacă n-ai chef să muncești"
ACUM 6 ORE
Romanian Liga I
Jucătorii echipei Dinamo sunt cu moralul la pământ! Cum a comentat Sorescu umilința cu U Craiova
ACUM 6 ORE