Pep Guardiola a declarat de mai multe ori că situația financiară excelentă a clubului reprezintă principalul motiv pentru succesul lui City - câteodată în glumă, câteodată serios iar spaniolul a vorbit din nou despre acest subiect vineri.
Guardiola consideră că întotdeauna vor exista critici pentru Manchester City și a comparat situația cetățenilor cu cea a unor cluburi precum Manchester United, AC Milan sau Celtic.
”Avem această poveste. O să fie mereu. Nu e vorba de un singur jurnalist, mulți spuni că avem succes din acest motiv (banii), așa că trebuie să acceptăm. Trebuie să trăim cu asta, avem o organizație puternică în toate departamentele”, a precizat Guardiola.
Romanian Liga I
FC Argeș - Dinamo 2-1. Flavius Stoican a pierdut primul meci după revenirea în Ștefan cel Mare
ACUM 3 MINUTE

Pep Guardiola apără strategia lui Manchester City

”Barcelona, Manchester United, Bayern, Rangers, Celtic câștigă titluri pentru că au mai mulți bani. Ca să fii așa sus trebuie să cheltuiești, când United a avut succes a fost pentru că au cheltuit mai mulți bani. Așa a fost și la Barcelona și Real Madrid, așa sunt toate cluburile din elită, dar trebuie să acceptăm asta și ne descurcăm cât mai bine”, a adăugat Pep.
”Ceea ce am realizat noi în ultimii patru ani a venit pentru că am avut jucători de top. Ca să câștigi multe titluri trebuie să ai jucători de top. Nu sunt sarcastic, ăsta este adevărul”, a afirmat Guardiola.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Hoții i-au spart casa unui jucător de la United în timpul meciului cu Brentford! Familia s-a ascuns
ACUM 2 ORE
Premier League
Tomas Tuchel înaintea derbyului cu Tottenham: "Chelsea este obosită fizic și mental!"
ACUM 3 ORE