Pep Guardiola a declarat de mai multe ori că situația financiară excelentă a clubului reprezintă principalul motiv pentru succesul lui City - câteodată în glumă, câteodată serios iar spaniolul a vorbit din nou despre acest subiect vineri.
Guardiola consideră că întotdeauna vor exista critici pentru Manchester City și a comparat situația cetățenilor cu cea a unor cluburi precum Manchester United, AC Milan sau Celtic.
”Avem această poveste. O să fie mereu. Nu e vorba de un singur jurnalist, mulți spuni că avem succes din acest motiv (banii), așa că trebuie să acceptăm. Trebuie să trăim cu asta, avem o organizație puternică în toate departamentele”, a precizat Guardiola.
Europa League
Moruțan și Cicâldău, printre cei mai buni jucători de la Galatasaray! Ce note au primit românii
ACUM 2 ORE

Pep Guardiola apără strategia lui Manchester City

”Barcelona, Manchester United, Bayern, Rangers, Celtic câștigă titluri pentru că au mai mulți bani. Ca să fii așa sus trebuie să cheltuiești, când United a avut succes a fost pentru că au cheltuit mai mulți bani. Așa a fost și la Barcelona și Real Madrid, așa sunt toate cluburile din elită, dar trebuie să acceptăm asta și ne descurcăm cât mai bine”, a adăugat Pep.
”Ceea ce am realizat noi în ultimii patru ani a venit pentru că am avut jucători de top. Ca să câștigi multe titluri trebuie să ai jucători de top. Nu sunt sarcastic, ăsta este adevărul”, a afirmat Guardiola.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
UEFA Europa Conference League
"Rămâneți muți dacă vă spun ce s-a întâmplat la CFR!" Replica lui Șumudică după atacul lui Petrescu
ACUM 3 ORE
UEFA Europa Conference League
Petrescu îl critică pe Șumudică, după Jablonec-CFR 1-0: "Nu eu am făcut pregătirea și transferurile"
ACUM 9 ORE