În 2014, Bayern Munchen cu Pep Guardiola pe bancă a pierdut categoric în semifinala UEFA Champions League, 0-4 cu Real Madrid. Spaniolii au mers în finală și au câștigat-o.

Jucătorii l-au trădat

Fost asistent al lui Guardiola în perioada Bayern, Domenec Torrent a vorbit cu Kicker despre acea partidă în care Real Madrid i-a dat o lecție pe contraatac lui Bayern. Sergio Ramos și Cristiano Ronaldo au marcat câte o dublă în partida de pe Allianz.
Liga
5 antrenori care i-ar putea lua locul lui Koeman la Barcelona în cazul unui eșec cu Granada
ACUM 13 ORE
Ideea lui Pep era să avem o abordare precaută, însă jucători esențiali au vrut să ne aruncăm peste adversar, să fim ca o furtună. Au fost greșeli atât de mari în defensivă. Cine știe, poate cu ideea lui Pep de control pierdem tot cu 0-4 | Domenec Torrent
Guardiola a vorbit despre acea partidă într-un mod dur: "Am comis o eroare. Am greșit totul. Este o greșeală monumentală, un dezastru. Cea mai mare greșeală din cariera mea de antrenor".
https://i.eurosport.com/2020/05/12/2817872.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Guardiola, tranșant după ce City a remizat acasă cu Southampton: "Din acest motiv nu am câștigat"
IERI LA 17:38
Liga
Un jucător de la City, înlocuitorul lui Messi la Barcelona! Cine e fotbalistul dorit pe Camp Nou
IERI LA 07:15