De 3 ori câștigător al campionatului din Argentina, Marino a întârziat într-o zi la antrenament, iar pentru a se scuza a oferit o explicație care i-a lăsat fără reacție pe colegi și antrenori. Potrivit lui Gustavo Lorenzetti, fostul său coechipier de la Universidad de Chile, Guillermo le-ar fi spus că s-a aflat în mijlocul unei experiențe paranormale, pe care apoi a detaliat-o.
În cadrul podcastului Serie B, Lorenzetti a povestit toate detaliile pe care Marino le-a oferit în ziua respectivă:
Într-o zi a întârziat la antrenament, explicând că a fost răpit de extratereștri. Ne-a povestit tot ce s-a întâmplat. Spunea că se rătăcise, apoi aceștia l-au prins, i-au scos sufletul și l-au analizat. Cu toate acestea, el ne-a asigurat că au avut grijă de el de-a lungul întregii experiențe. Guillermo era unul dintre jucătorii serioși și credincioși. Obișnuia să citească multe cărți. | Gustavo Lorenzetti
Fotbal
Chelsea a avut o altă prestație modestă la Brighton, Romelu Lukaku a fost din nou "absent"
ACUM 3 ORE
Jorge Sampaoli, antrenorul de la vremea respectivă, a dezvăluit mai târziu că Marino era "genul de fotbalist interesat în emisiunile de pe Discovery Channel".

Guillermo Marino, de 3 ori campion în Argentina

Guillermo Marino a evoluat pentru Universidad de Chile în perioada 2010-2013, reușind să câștige de 3 ori campionatul în Chile. Fostul mijlocaș se poate lăuda și cu 3 titluri în Argentina, alături de Newell's Old Boys (2004) și Boca Juniors (2005 și 2006).
De-a lungul perioadei petrecute la Boca Juniors, Guillermo Marino a mai cucerit alte 4 trofee: Recopa Sudamericana (2005), Copa Sudamericana (2005, 2006) și Copa Libertadores (2007).
https://i.eurosport.com/2020/06/14/2832789.png
Romanian Liga I
Deian Sorescu a plecat de la Dinamo! Clubul a acceptat oferta venită pentru jucător
ACUM 4 ORE
Africa Cup of Nations
Surpriză mare la Cupa Africii pe Națiuni. Ghana a pierdut cu Comoros și a plecat acasă
ACUM 4 ORE