Universitatea Craiova va pierde un jucător important. Mijlocașul brazilian Gustavo (30 de ani) s-a transferat la echipa iraniană Tractor FC.Gruparea olteană va încasa aproximativ 200.000 de euro în schimbul lui Gustavo, potrivit OrangeSport.
Gustavo a avut un debut de sezon excelent, reușind două goluri în disputa cu Sepsi (2-2) și o pasă decisivă în patru apariții pentru gruparea olteană.
Gustavo a mai fost vândut o dată de Universitatea Craiova. Sosit liber de contract în Bănie, în vara lui 2016, de la ACR Messina, jucătorul a plecat doi ani mai târziu laLiaoning FC, în China, pentru 850.000 de euro.
Liga Campionilor UEFA
Lucescu, performanță uriașă! Dinamo Kiev, la un pas de grupele UCL! Tabloul complet al play-off-ului
ACUM 2 ORE
"Gustavo este o pierdere. E un jucător de calitate, care a contribuit chiar decisiv în prima etapă. Dar sunt soluții", a declarant antrenorul Craiovei, Laszlo Balint, despre plecarea brazilianului.

Hanca a fost transferat, vine și Ișfan?

Universitatea Craiova l-a transferat deja pe Sergiu Hanca de la Cracovia. Pentru fostul jucător al lui Dinamo Craiova nu a plătit niciun ban, Hanca reziliindu-și contractual amiabil cu polonezii.
Alexandru Işfan, vedeta de la FC Argeş, este dorit în Bănie. Fotbalistul este dorit şi de FCSB, dar Işfan preferă să se transfere la Craiova. Suma de transfer este mărul discordiei. Craiova plăteşte 600.000 de euro, dar FC Argeş, prin primarul Cristian Gentea, cere un milion de euro! Rămâne de văzut dacă părțile se vor înțelege în cele din urmă.
  • 34 de goluri și 12 pase decisive în 124 de meciuri a adunat brazilianul la Universitatea Craiova
Premier League
Timo Werner, mesaj emoționant după despărțirea de Chelsea! Marea dorință a germanului
ACUM 4 ORE
Romanian Liga 2
Steaua, doar un egal cu Metaloglobus! Suporterii, mesaj împotriva conducerii
ACUM 4 ORE