Tot mai multe cazuri de infectare cu coronavirus sunt descoperite în sud-estul Germaniei, în zona Bavariei, iar autoritățile au anunțat luni că toate evenimentele cu mai mult de 1000 de participanți vor fi interzise. Meciurile cluburilor din Bundesliga se vor disputa, însă fără spectatori. Așa numitele partide fantomă vor avea loc, iar riscul de răspândire a virusului va fi ținut sub control, speră autoritățile.
În urma acestei decizii, oficialii clasei politice din Germania au anunțat că această măsură va fi în vigoare până la Paște cel puțin. Desigur, meciurile din Bundesliga ar puta suferi și amânări până la un termen care va fi stabilit odată ce situația se va echilibra. În afara evenimentelor din cadrul campionatului intern, meciul din UEFA Champions League, dintre Bayern și Chelsea, programat pe 18 martie pe Allianz Arena, Munchen, este în pericol să fie amânat.
Decizia nu este oficială, urmând ca anunțul să fie făcut în această dimineață.În acest moment, în Germania sunt confirmate 1176 de cazuri de infectare cu coronavirus, dintre care două decese și 18 vindecări.
Liga Campionilor UEFA
Champiosn League | Barcelona, obligată să câștige la Munchen! Situație incredibilă în Grupa G
ACUM 24 MINUTE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Ciao, Barça! Griezmann, reîncărcat! ": <Micul Prinț> este un <Dragon>!"
ACUM 2 ORE
Premier League
Chelsea transferă un maghiar pe o sumă impresionantă! Attila Szalai, cel mai scump ungur din istorie
ACUM 2 ORE