Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe este încântat de alegerea UEFA de a muta turneul final al Campionatului European în 2021. Stroe a comentat pentru Digi 24.
E o decizie foarte bună, cea mai buna decizie care se putea lua în acest moment, trebuia asigurată siguranţa populaţiei. Ştiam care sunt scenariile UEFA, e mult mai bine, mai ales că era o competiţie desfăşurată în mai multe oraşe din Europa
https://i.eurosport.com/2020/02/19/2779938.jpg
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
ACUM 3 MINUTE

Amânarea, șansa noastră

Bucureştiul era unul din oraşele gazdă ale competiţiei, iar ministrul Tineretului şi Sportului a spus că acest răgaz ar putea fi benefic pentru încheierea lucrărilor la stadioanele din Capitală.
Investiţiile vor continua, faptul că Euro se amână nu înseamnă că se vor sista lucrările, cu siguranţă ne vom încadra cu toate stadioanele în termen. Sunt oricum investiţii publice necesare poporului. Ne vom strădui să asigurăm cele mai bune condiţii, se vor rezolva şi investiţiile în transport, ţin mereu legătura cu cei responsabili
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Florin Bratu şi Bogdan Lobonţ au anunțat jucătorii din străinătate convocați la U21 și U20
ACUM 27 MINUTE
Liga
Decizia de ultimă oră pe care Real Madrid a luat-o în cazul lui Mbappe! "Nu mai vorbim"
ACUM 37 MINUTE