Guvernul Ungariei, în frunte cu premierul Viktor Orban, s-a preocupat intens de dezvoltarea bazelor sportive din România, în ultimii ani.
Oficialii de la Budapesta au cheltuit aproximativ 6 milioane de euro pentru modernizarea bazelor cluburilor Sepsi Sf. Gheorghe și Csikszereda Miercurea Ciuc. Iar planurile Guvernului din Ungaria nu se opresc aici.
Potrivit Szekely Sport, autoritățile maghiare își propun să investească alte 3 milioane de euro la Miercurea Ciuc, pentru modernizarea stadionului "Municipal" pe care evoluează Csikszereda, echipă din Liga a 2-a.
Fotbal
Rezumatul partidei Southampton - City! "Sfinții" au obținut un punct mare, rezistând eroic pe final
ACUM 23 MINUTE
Mai precis, Guvernul Ungariei își dorește să contruiască o nouă tribună, cu o capacitate de 1.400 de locuri.

Guvernul Ungariei investește 3 milioane de euro în stadionul de la Miercurea Ciuc

În prezent, Viktor Orban așteaptă avizul Primăriei din Miercurea Ciuc pentru a putea fi demarate construcțiile. Conform planului, lucrările ar trebui să înceapă în luna martie 2021 și să se încheie un an mai târziu.
În urma procesului de modernizare, stadionul de la Miercurea Ciuc va îndeplini toate normele FRF și UEFA, va cuprinde o cabină specială pentru comentatori, precum și o zonă dedicată exclusiv jurnaliștilor.
Nu este pentru prima oară când Guvernul lui Viktor Orban investește în arena de la Miercurea Ciuc. De-a lungul anilor, autoritățile de la Budapesta au cheltuit sume importante pe montarea unui gazon nou, prevăzut cu încălzire.
De notat că Guvernul maghiar are în plan, în viitorul apropiat, să construiască și o academie ultramodernă, la Oradea.
https://i.eurosport.com/2021/02/19/2998270.jpg
Fotbal
Armstrong, intrare "criminală" asupra lui Laporte, în Southampton-City! Arbitrul i-a dat doar galben
ACUM O ORĂ
Championship
George Pușcaș, gol pentru Reading într-un meci cu 7 goluri din Championship! La pauză era 3-3
ACUM O ORĂ