Desemnat "Golden Boy" în 2020, Erling Haaland este momentan accidentat, iar absența sa s-a dovedit decisivă pentru Dortmund, antrenorul Favre fiind demis din cauza ultimelor rezultate.
Vârful nordic a devenit indispensabil pentru trupa din Bundesliga și mulți îl consideră deja printre cei mai buni atacanți din lume, sângele rece pe care îl arată în fața porții fiind impresionant. Într-un interviu pentru vg.no, jucătorul de 20 de ani a fost rugat să nominalizeze atacanții mai buni decât el în momentul acesta. Extrem de modest, Haaland a adus în discuție 7 nume, 5 dintre fotbaliști provenind din Premier League, cel mai bun campionat al lumii.

Messi și Neymar nu sunt pe lista lui Haaland

Fotbal
Pochettino, făcut praf în conflictul cu Messi: "El nu o să uite niciodată asta! I-a rănit orgoliul!"
ACUM 16 ORE
Interesante e că pe lista lui nu se numără Leo Messi sau Neymar, dar a avut loc Pierre-Emerick Aubameyang, fotbalistul lui Arsenal care are în acest sezon, în meciurile de pe Emirates, același număr de goluri marcate cu numărul de autogoluri, 1.
Cristiano Ronaldo, Harry Kane, Kun Aguero, Robert Lewandowski, Pierre-Emerick Aubameyang, Roberto Firmino și Timo Werner au fost alegerile destul de ciudate ale lui Haaland. Pe lângă Aubameyang, Firmino este departe de a fi un marcator, în timp ce Aguero este absent de mai bine de 9 luni, din cauza unei accidentări.
Haaland are o medie de 1,66 goluri/meci în actuala stagiune, fiind pe locul 4 în topul celor mai eficienți atacanți din top 5 campionate ale lumii.
Haaland a intrat în posesia trofeului "Golden Boy", destinat celui mai bun jucător U21 din lume.
Premier League
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 6-a din Premier League
ACUM 18 ORE
Ligue 1
"El ar trebui să fie liderul! E de neînlocuit!" Verdictul lui Anelka despre rivalitatea de la PSG
ACUM 19 ORE