Atacantul Borussie Dortmund, Erling Braut Haaland, a explicat de curând de ce nu-și dorește să-l înfrunte pe Virgil Van Dijk. Atacantul de 19 ani al Borussiei este în acest moment unul dintre cei mai în formă fotbaliști din Europa. Norvegianul a înscris deja 40 de goluri în 32 de meciuri pentru RB Salzburg și Dortmund, echipă căreia i s-a alăturat în ianuarie.
Norvegianul s-a descurcat de minune în primul lui sezon în Champions League. A marcat un hat-trick cu Genk la primul lui meci și a scos un egal cu Liverpool pe Anfield, el nefiind titular în acest meci, ci introdus pe parcurs. Întrebat de curând de jurnaliștii de la France Football care este fundașul pe care nu vrea să-l înfrunte niciodată, Haaland a răspuns că acela este Van Dijk. Norvegianul a vorbit și despre cum se simte la Dortmund, dar și despre cum se vede peste zece ani.
Van Dijk, cu siguranță. E atât de bun, de puternic, de rapid, are toate calitățile. E un jucător incredibil. La Dortmund doar ce am ajuns, sunt foarte fericit aici, vreau să reușesc aici. Mă concentrez doar pe asta. Pe acest stadion am mereu fluturi în stomac și mă simt foarte bine primit de fiecare dată. Nu știu unde mă văd peste zece ani, nu am nicio idee. Desigur, am visuri, dar doar ce am ajuns la Dortmund, vreau să mă bucur de fiecare clipă petrecută aici.
Bundesliga
Reacția celor de la Borussia Dortmund după ce Haaland s-a plâns de presiunea pusă asupra lui
ACUM 15 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Real Madrid, all in pentru Haaland și Mbappe! Suma uriașă pregătită pentru cele două transferuri
ACUM 19 ORE
Bundesliga
Ruptură totală între Haaland și Borussia Dortmund. Norvegianul vrea să plece chiar în această iarnă
15/01/2022 LA 07:49