Molde, echipa antrenată pe atunci de Ole Gunnar Solskjaer, avea meci la SK Brann, la Bergen în vara lui 2018. La Molde juca un anume Erling Haaland iar adolescentul era sub presiune după ce a ratat mai multe ocazii etapa precedentă. Răspunsul său a fost unul cu adevărat remarcabil: norvegianul a marcat de patru ori în primele 20 de minute.
”Când îmi amintesc, a fost o perioadă destul de ciudată, începutul lui 2018. Meciul acela a devenit un punct de cotitură în cariera mea, dacă putem spune așa”, a declarat Haaland pentru Eurosport Norvegia.
”Acum pot să vă spun cum era pentru mine. Încerc să-mi amintesc. Pierdusem meciul precedent cu Kristiansund și am ratat ocazia să egalez, singur cu portarul, chiar la final”, a continuat el.
Romanian Liga I
Dinamo aduce un fundaș central care a debutat și în naționala Portugaliei!
ACUM O ORĂ
https://i.eurosport.com/2020/04/07/2804081.png
”Apoi am avut o pauză de o săptămână, m-am antrenat cu Aursnes, fratele meu, Erik Hestand și un prieten, Alexander. Eram la Marbella și ne antrenam. Am jucat apoi cu Stabek acasă. Îmi amintesc că am avut o ocazie bună și am șutat bine, dar chiar pe mijlocul porții. Simțeam că eram blocat într-un fel”, își amintește Haaland.
”Înainte de acel meci, Solskjaer și cu mine am exersat finalizarea. Nu doar centrările. Îim amintesc că m-a învățat niște reguli simple”, a afirmat el.
Prima a fost cu privire la atingere. Să nu folosesc prea multă forță și să încerc să distrug poarta sau portarul cu mingea. Eu asta încercam de obicei așa că ce m-a învățat el a fost ceva nou. Am exersat asta ceva timp, dar fără să marchez. Dar aveam asta în minte
”Cu câteva zile înainte de meci m-a învățat să fiu calm și să vin în întâmpinarea mingii. Atunci ai șansele cele mai mari să înscrii. Merită credit pentru că m-a învățat asta”, susține Haaland.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
CFR Cluj, transfer straniu după înfrângerea de la Jablonec
ACUM 2 ORE
Ligue 1
Mbappe i s-a destăinuit lui Ander Herrera, în august: "Rămân aici, frate, rămân!"
ACUM 4 ORE