O privire aruncată pe lista recordurilor în atletism va aduce o descoperire surprinzătoare. Erling Haaland deține recordul pentru săritura de pe loc a celor în vârstă de cinci ani. Recordul a fost stabilit pe 22 ianuarie 2006.
Acest exercițiu este practicat la orele de sport din școala primară iar Haaland a făcut acest record înainte să înceapă să practice fotbalul. Tatăl său, fostul fotbalist Alfie Haaland, a declarat că l-a dus pe Erling la câteva ședințe de atletism unde a făcut mai multe teste. Erling a practicat handbal, atletism și schi până la 14 ani.
https://i.eurosport.com/2020/02/28/2785937.jpg
Ligue 1
Verdictul dat de parizieni după ce La Liga a dat PSG în judecată pentru contractul oferit lui Mbappe
ACUM 24 MINUTE
Are doar 19 ani însă are deja 40 de goluri în 30 de partide, plus 9 assist-uri. Transferul la Borussia Dortmund nu i-a întrerupt seria, din contră: Erling Haaland a înscris 12 goluri în 8 partide la clubul german, ultimele 2 reușite venind în partida din UEFA Champions League cu Paris Saint-Germain.
Haaland a atras prima dată atenția la Campionatul Mondial U20 în Polonia când a înscris 9 goluri în poarta Hondurasului. Dacă alte cluburi nu au fost convinse de potențialul lui Haaland, Salzburg l-a adus de la Molde iar în iarnă era dorit de cluburi importante precum Manchester United, Juventus, Leipzig sau Barcelona.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
UEFA Europa Conference League
Dan Petrescu, despre schimbarea antrenorului lui Maribor: "Ne-a surprins, nu ne-a căzut foarte bine"
ACUM 8 ORE
Liga Campionilor UEFA
Dinamo Kiev a fost învinsă de Benfica, în turul din play-off-ul Champions League! Rezultatele serii
ACUM 8 ORE