Chiar dacă se spera ca venirea lui Rose pe banca tehnică să rezolve problemele defensive, Dortmund are în continuare mari carențe în apărare. Wirtz și Schick au înscris pentru Leverkusen în duelul de azi, până în pauză, Haaland fiind cel care a egalat la "1" pentru oaspeți.
Același norvegian a avut un rol principal în startul reprizei secunde, când a pasat decisiv pentru reușita lui Brandt, dar Diaby a readus-o foarte repede pe Leverkusen în avantaj, 3-2.
Din fericire pentru suporterii săi, și după plecarea lui Jadon Sancho Dortmund rămâne o forță în ofensivă, iar Guerreiro și Haaland au întors pe final rezultatul, partida terminându-se cu scorul de 4-3 în favoarea oaspeților.
Premier League
Decizia luată de șefii lui United, după ce Solskjaer a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri
IERI LA 14:49

Haaland, noi și noi recorduri pentru Dortmund

Haaland a marcat în fiecare din ultimele 5 partide pentru club și națională, în două dintre partide reușind câte o dublă și o triplă.
Haaland este pur și simplu o mașinărie de marcat goluri. În 65 de partide pentru Dortmund, vârful norvegian a marcat de 65 de ori.
În ultimele 17 partide oficiale, Haaland a marcat de nu mai puțin de 22 de ori.
Rezultatele de azi din Bundesliga
  • Leverkusen - Dortmund 3-4
  • Freiburg - Koln 1-1
  • Greuther Furth - Wolfsburg 0-2
  • Hoffenheim - Mainz 0-2
  • Union Berlin - Augsburg 0-0
Cu victoria de azi, Dortmund urcă pe 2 în clasament, cu 9 puncte după 4 etape. Lider e Wolfsburg, singura formație cu punctaj maxim.
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
IERI LA 08:29
Premier League
Paul Ince îl face praf pe Jadon Sancho: "Nu te joci FIFA! Tu te-ai uitat la Giggs ce făcea?"
24/09/2021 LA 06:03