Chiar dacă se spera ca venirea lui Rose pe banca tehnică să rezolve problemele defensive, Dortmund are în continuare mari carențe în apărare. Wirtz și Schick au înscris pentru Leverkusen în duelul de azi, până în pauză, Haaland fiind cel care a egalat la "1" pentru oaspeți.
Același norvegian a avut un rol principal în startul reprizei secunde, când a pasat decisiv pentru reușita lui Brandt, dar Diaby a readus-o foarte repede pe Leverkusen în avantaj, 3-2.
Din fericire pentru suporterii săi, și după plecarea lui Jadon Sancho Dortmund rămâne o forță în ofensivă, iar Guerreiro și Haaland au întors pe final rezultatul, partida terminându-se cu scorul de 4-3 în favoarea oaspeților.
Fotbal
Top 15 fotbaliști ale căror cote de piață au scăzut cel mai mult de la începutul acestui sezon
20/04/2022 LA 06:52

Haaland, noi și noi recorduri pentru Dortmund

Haaland a marcat în fiecare din ultimele 5 partide pentru club și națională, în două dintre partide reușind câte o dublă și o triplă.
Haaland este pur și simplu o mașinărie de marcat goluri. În 65 de partide pentru Dortmund, vârful norvegian a marcat de 65 de ori.
În ultimele 17 partide oficiale, Haaland a marcat de nu mai puțin de 22 de ori.
Rezultatele de azi din Bundesliga
  • Leverkusen - Dortmund 3-4
  • Freiburg - Koln 1-1
  • Greuther Furth - Wolfsburg 0-2
  • Hoffenheim - Mainz 0-2
  • Union Berlin - Augsburg 0-0
Cu victoria de azi, Dortmund urcă pe 2 în clasament, cu 9 puncte după 4 etape. Lider e Wolfsburg, singura formație cu punctaj maxim.
Premier League
Klopp, precaut înaintea duelului cu United! Neamțul vede o amenințare în echipa de pe Old Trafford
19/04/2022 LA 08:10
Bundesliga
Reus, prestație magistrală.Ne aduce aminte de fotbalistul world class, dinainte de accidentări
21/02/2022 LA 10:11